ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 March, 2024 - 16:12

Categories: 

Λαρεντζάκης: «Θέλει προσοχή και σοβαρότητα το ματς με τη Βιλερμπάν»

 

Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να αφήσει πίσω του την ήττα από την Αναντολού Εφές με 85-73 και να βγάλει άμεσα αντίδραση επιστρέφοντας σε ρότα νικών απέναντι στην Βιλερμπάν

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, που εκπροσώπησε τους παίκτες των νταμπλούχων Ελλάδας στην καθιερωμένη MediaDay, τόνισε  ότι για τον Ολυμπιακό υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα, κόντρα σε μία ομάδα που έχει ταλέντο και επίπεδο. Αναφέρθηκε επίσης και στην δική του κατάσταση και ετοιμότητα μετά την απουσία του.

 

«Η Αναντολού Εφές έχει πολύ ταλέντο, ήταν σε καλή μέρα αρκετοί παίκτες, εμείς δεν παίξαμε την άμυνα που έχουμε συνηθίσει και ξέρουμε να παίζουμε. Θεωρώ ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο αυτό. Κυρίως η άμυνάς μας. Εννοείται ότι αύριο θέλουμε να κερδίσουμε. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι και υπάρχει μόνο η νίκη»

Για την προσωπική του κατάσταση: «Εγώ μια χαρά είμαι. Νιώθω πολύ καλά, νιώθω πολύ έτοιμος και θέλω όσο μπορώ να βοηθάω»

Για το επίπεδο της Ευρωλίγκας: «Όλες οι ομάδες έχουν επίπεδο και καλό ταλέντο, έτσι και η Βιλερμπάν. Είδαμε εχθές ότι πήγε να κερδίσει τη Μακάμπι εκτός έδρας. Το παιχνίδι θέλει προσοχή, θέλει σοβαρότητα και να παίξουμε το μπάσκετ που ξέρουμε και έχουμε δείξει μέχρι στιγμής. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά»

Για το τρίποντο από το κέντρο στο ματς με την Αναντολού Εφές: «Πιστεύω ότι ήταν λίγο τυχερό αυτό, αλλά δείχνει ότι είμαι καλά»

Ομάδα: