ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 February, 2024 - 19:36

Categories: 

Λουτσέσκου για την ανανέωση «Ήταν επιλογή ζωής, είμαι πολύ περήφανος!»

Το μέλλον του με τον ΠΑΟΚ συνέδεσε οριστικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος ανανέωσε με κάθε επισημότητα τη συνεργασία του με τους Θεσσαλονικείς μέχρι το 2027.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε, μάλιστα, στον επίσημο λογαριασμό του «δικεφάλου του βορρά», τις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, τονίζοντας τους λόγους για τους οποίους πήρε τη σημαντική αυτή απόφαση, αλλά και τη μεγάλη του αφοσίωση στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν μια επιλογή ας πούμε συναισθηματική, μία επιλογή ζωής αν θέλετε. Ήταν μια επιλογή λόγω του ισχυρού δεσμού, που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε εμένα και τον ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με τον κ. Σαββίδη και εμένα. Είμαι πολύ περήφανος για όλα αυτά.

Θέλω μόνο να πω σε όλους πως θα δώσω, όπως έχω δώσει μέχρι τώρα, όλη μου την ψυχή, όλη μου την διαθεσιμότητα σε αυτή τη δουλειά, για να σας κάνω περήφανους και χαρούμενους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους μας που είναι απίστευτα κοντά μας και μας δίνουν δύναμη και ενέργεια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Σαββίδη για όλες αυτές τις σεζόν που είμαστε μαζί, για το γεγονός πως αυτός κατάφερε να με κάνει καλύτερο προπονητή.

Σας ευχαριστώ όλους! Ξέρετε πως δεν μου αρέσουν πολύ όλα αυτά».

Ομάδα: