ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 March, 2024 - 17:38

Categories: 

Μειώθηκε ποινή του Μπέου για την υπόθεση Τετέι

Στη διάρκεια του περιβόητου αγώνα Κηφισιά-Βόλος, εκτός της ρατσιστικής επίθεσης στον Τετέι, στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης είχαν γραφτεί και τα απίστευτα «γαλλικά» που είχε πει ο Αχιλλέας Μπέος προς τον διαιτητή του αγώνα, Κωνσταντίνο Πουλικίδη.

Ο ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ομάδας είχε τιμωρηθεί για τις ύβρεις στον διαιτητή με απαγόρευση εισόδου σε αγωνιστικό χώρο και αποδυτήρια για τρεις μήνες και με πρόστιμο 12.000 ευρώ, ενώ το ίδιο πρόστιμο είχε επιβληθεί και στον Βόλο.

Τόσο ο ίδιος, λοιπόν, όσο και η ομάδα του Βόλου έκαναν προσφυγή εις βάρος αυτής της απόφασης και η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να μειώσει την αρχική ποινή σε 45 μέρες απαγόρευσης εισόδου, αλλά να διατηρήσει το πρόστιμο.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση τις ακόλουθες αποφάσεις.

- Απορρίπτει την από 20.2.2024 έφεση καθόσον ασκείται από την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ και καθόσον ασκείται από τον Αχιλλέα Μπέο και αφορά την επιβολή σε βάρος του δεύτερου χρηματικής ποινής 12.000 ευρώ.