ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 April, 2024 - 19:01

Categories: 

Μεντιλίμπαρ: «Θέλουμε την πρόκριση, θα προσπαθήσουμε να κυριαρχήσουμε!»

 

Πανέτοιμος α γράψει ιστορία στην Πόλη του και να αποδράσει με το εισιτήριο της πρόκρισης στα ημιτελικά του Conference League  είναι ο Ολυμπιακός. Με τον τεχνικό των «ερυθρόλευκων» Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να καταθέτει την άποψη στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ότι θα βρει τον τρόπο ώστε η ομάδα του να πετύχει τον στόχο της 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το τι διαφορετικό θα δούμε από τον Ολυμπιακό αύριο και το 60λεπτο του πρώτου αγώνα: «Είναι 2 διαφορετικά παιχνίδια. Έχουμε έρθει σίγουρα με σκοπό τη νίκη και την πρόκριση. Θέλουμε να κυριαρχήσουμε αλλά δεν θα είναι εύκολο. Θα προσπαθήσουμε να επαναλάβουμε τις καλές στιγμές στο πρώτο παιχνίδι».

Για το ποιοι έχουν προβάδισμα να ξεκινήσουν τον αγώνα: «Όπως σας έχω πει ξανά δεν θα αλλάξει η ιδέα μας. Δεν θα έχουμε πολλές αλλαγές. Η βασική ιδέα του παιχνιδιού θα είναι η ίδια. Θα προσπαθήσουμε να κυριαρχήσουμε και να νικήσουμε. Με έναν τρόπο ή άλλον προσπαθείτε να μάθετε ποιοι θα παίξουν. Δεν θα σας πω».

 

 

Για τις αλλαγές της Φενέρ και το πώς τη βελτίωσαν στο πρώτο ματς: «Πιστεύουμε πώς αυτό που άλλαξε τη ροή του αγώνα. Ήταν το πέναλτι που μας επηρέασε και άλλαξε την εικόνα. Αυτό πραγματικά άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού».

 

Για το πώς θα προετοιμάσει τους παίκτες του: «Το μόνο που τους έχω πει είναι να πιστεύουν στον εαυτό τους. Να μην σταματήσουν ποτέ να πιστεύουν στον εαυτό τους είτε παίζουν εντός και είτε εκτός έδρας».

 

Ενώ συνέχισε: «Παρακολουθώ το πρωτάθλημα της Τουρκίας. Δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για την κατάκτηση. Αυτή που θα δείξει περισσότερη δύναμη θα πάρει τον τίτλο. Ελπίζουμε να είμαστε εμείς που θα προκριθούμε με κάθε σεβασμό στη Φενέρ. Έχουμε δουλέψει πολύ και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε. Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε παίξει εμείς και είχε ξεκουραστεί η Φενέρ. Οι σύλλογοι είναι προετοιμασμένοι. Με αυτήν την έννοια δεν υπάρχει πλεονέκτημα. Όποιος έχει παραπάνω συγκέντρωση θα τα καταφέρει».

 

Για τον Ποντένσε και την επάνοδό του: «Είμαι πολύ ανυπόμονος. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει. Ανυπομονώ να παίξω και να τα δώσω όλα».

 

Για την τακτική προσέγγιση και την εμπειρία του: «Η εμπειρία δίνει γνώσεις και συμπεριφορές που δεν τις έχεις όταν είσαι νέος. Το ιδανικό είναι να έχεις μία μείξη και από τα δύο. Αυτό θα ήταν το ιδανικό για εμάς. Ελπίζουμε πώς και τα δυο στοιχεία θα είναι διαθέσιμα».

 

Για την επίδοσή του με αήττητο στην Ευρώπη: «Όταν τέτοια σερί συνεχίζονται πλησιάζει στο να σπάσει αυτό. Ελπίζω να μην σπάσει αύριο. Το πιο σημαντικό είναι να κάνεις ένα καλό παιχνίδι. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να παίξουμε καλά».

Και ολοκλήρωσε: «Ποτέ δεν είπα πώς είμαι άνετος. Ποτέ δεν είπα πώς είναι εύκολο. Είπα πώς θέλουμε να νικήσουμε. Οι στατιστικές χρησιμεύουν στους δημοσιογράφους. Οι στατιστικές είναι να τις συζητάμε. Μέχρι το 70' ήμασταν ίσοι ή πιο καλοί και μετά το πέναλτι έπεσε η απόδοσή μας. Σεβόμαστε τη Φενέρ και είμαστε σίγουροι πώς μας σέβεται και αυτή και για να νικήσουμε πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

 

Ομάδα: