ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 April, 2024 - 22:15

Categories: 

Μεντιλίμπαρ: «Μας έλειψε το έξυπνο παιχνίδι»

Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μένοντας στο 1-1 απέναντι σ’ ένα Άρη πολύ παθιασμένο. Με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να αναφέρεται στις πτυχές που έκριναν την αναμέτρηση 

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Βάσκος:

«Ξεκινήσαμε με ένα καλό ημίχρονο, κάναμε αρκετές ευκαιρίες. Ένα λάθος μας κόστισε και δεχθήκαμε πρώτοι το γκολ. Ξεκινήσαμε γρήγορα την αντεπίθεσή μας, ισοφαρίσαμε γρήγορα και κυνηγήσαμε την ανατροπή. Παίξαμε με θέληση, τα δώσαμε όλα. Μας έλειψε το έξυπνο παιχνίδι και η ήρεμη σκέψη.

Δεν μπορώ να πω πως μας στοίχισαν οι αλλαγές. Άλλες φορές βοηθάνε οι αλλαγές και άλλες όχι. Μπήκαμε για τη νίκη. Προσπαθήσαμε πολύ να κερδίσουμε ωστόσο δεν τα καταφέραμε. Τα δώσαμε όλα για να κερδίσουμε.

Πήραμε έναν βαθμό, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ξέραμε πως είχαμε περιθώριο μόνο για ένα στραβοπάτημα ακόμη, οπότε τώρα πρέπει να κερδίσουμε σε όλα τα υπόλοιπα ματς».

 

 

 

 

 

Ομάδα: