ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 March, 2024 - 19:34

Categories: 

Με Αραούχο και Ρότα η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη

Έτοιμη η ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Άρη, την Κυριακή (3/3, 19:30) για την 26 αγωνιστική (και τελευταία της κανονικής διάρκειας) της Stoiximan Super League.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος πέταξαν το Σάββατο (2/3) για τη Θεσσαλονίκη, όπου και έφτασαν πριν από λίγη ώρα. Μάλιστα, όπως φαίνεται από το βίντεο που ανήρτησε στα σόσιάλ της η «κιτρονόμαυρη» ΠΑΕ, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι Σέρχιο Αραούχο και Λάζαρος Ρότα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αργεντινός άσος είχε αγωνιστεί βασικός -σκοράροντας κιόλας- με την ΑΕΚ Β την Πέμπτη (29/2), ύστερα από δική του επιθυμία ώστε να αποκτήσει ρυθμό μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό. Από την άλλη, την ίδια μέρα ο Έλληνας μπακ μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης του «δικεφάλου», ύστερα από ένα διάστημα αποφόρτισης που ακολούθησε (μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ). Και αυτό διότι είχε προηγηθεί ένας μήνας που έπαιζε στα κόκκινα. Ο ίδιος ήθελε να βοηθήσει την ομάδα του, κάτι που εκτιμάται ιδιαίτερα από το «κιτρινόμαυρο» επιτελείο. Τις προηγούμενες μέρες δόθηκε ευκαιρία για λίγη αποφόρτιση και, πλέον, βρίσκεται εκ νέου στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Ομάδα: