ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 January, 2024 - 19:36

Categories: 

Με Μπακασέτα, Ούγκο και Ιωαννίδη αποστολή του Παναθηναϊκού για Ατρόμητο

Κατευθείαν στα βαθιά … ρίχνονται οι νεοαποκτηθέντες Τάσος Μπακασέτας και Βίτορ Ούγκο

για τον Παναθηναϊκό!

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για την αυριανή αναμέτρηση του Κυπέλλου (24/1, 21:00) με την ομάδα του Περιστερίου, με τα δυο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα να πραγματοποιούν την πρώτη τους προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα και να συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή για το ματς!

Μάλιστα, ο Φατίχ Τερίμ, θα έχει στη διάθεση του και τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος αποθεραπεύτηκε και βρίσκεται κανονικά στην 23αδα! Φυσικά εκτός, όπως ήταν αναμενόμενο βρίσκονται ο Άντραζ Σπόραρ με τον Μπένιαμιν Βέρμπιτς, που αποχώρησαν από το ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά και οι Παλάσιος, Τσέριν, Γερεμέγεφ, Χουάνκαρ που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε ο Φατίχ Τερίμ: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Κυριόπουλος, Ακαϊντίν.

Ομάδα: