ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

5 May, 2024 - 18:52

Categories: 

Με την Εθνική Αργεντινής στο Παρίσι ο Έσε

· Από σήμερα υπάρχει η είδηση στην Αργεντινή, ότι ο Έσε κατά πάρα πιθανότητα θα λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το ερχόμενο καλοκαίρι με την Εθνική ομάδα Κ23 της Αργεντινής! Οι πληροφορίες λένε ότι ο προπονητής της Κ23, ο παλιός μεγάλος άσος Μαστσεράνο, σκοπεύει να καλέσει τον αμυντικό μέσο του Ολυμπιακού, ως αντικαταστάτη του τραυματία Ρεδόνδο της Ίντερ του Μαϊάμι.

· Ο Έσε έχει παίξει μία φορά στην Εθνική Αργεντινής Κ23 και το παράδοξο είναι ότι ακόμη κι αν λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, θα έχει δικαίωμα στη συνέχεια να αγωνιστεί, εφόσον φυσικά τα συμφωνήσει, με την Εθνική Ανδρών της Πολωνίας! Παρεμπιπτόντως, εφόσον επιβεβαιωθεί η πρόθεση του Μαστσεράνο κι ο Έσε κληθεί, θα χάσει όλη την προετοιμασία του Ολυμπιακού, αφού το ποδοσφαιρικό τουρνουά είναι από τις 24 Ιουλίου έως τις 10 Αυγούστου…

Ομάδα: