ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 January, 2024 - 16:00

Categories: 

Με Τούτου και Νάγκι ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Ολυμπιακό

Με νέα πρόσωπα η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» το απόγευμα της Κυριακής (28/1, 19:30).

Η ομάδα των Ιωαννίνων αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου (27/1) για την Αθήνα, όπου και θα πραγματοποιήσει το τελευταίο της χαλάρωμα.

Στην αποστολή λοιπόν του ΠΑΣ βρίσκονται και τα δύο νέα μεταγραφικά του αποκτήματα, Ζόρντι Οσέι-Τούτου και Γκέργκελι Νάγκι.

Από την άλλη, ο Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει τέσσερις σημαντικές απουσίες. Κι αυτό διότι πέρα από τους τιμωρημένους ΠαμλίδηΠαντελάκη και Τζίνο, υπάρχει και πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Λέο που νιώθει ενοχλήσεις. Επίσης, εκτός είναι και ο Γκάρο που ενδεχομένως μέσα στο Σαββατοκύριακο να λύσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ, αλλά και οι ΒρακάςΜίνα και Ναούμης.

Να σημειωθεί ότι οι Ηπειρώτες θα συναντήσουν στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει στην Αθήνα τον Σαντιάγκο Ροζάλες. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός περνάει τις ιατρικές εξετάσεις και θα επιστρέψει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στα Γιάννενα, όπου αφού ολοκληρώσει και τις αιματολογικές, αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του και να αποτελέσει το τρίτο χειμερινό μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΣ.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Σούλης, Νάγκι, Μπακαδήμας, Μπάλαν, Μπεγκάλα, Μπορταγκαράι, Κόντε, Εραμούσπε, Καραχάλιος, Κύρκος, Κιάκος, Λιάσος, Πανάγου, Ριένστρα, Ροσέρο, Σόρια, Έφορντ, Τούτου, Τσαούσης, Τζίμας.