ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 April, 2024 - 02:12

Categories: 

Μιλουτίνοφ: «Είναι σημαντικό να επιστρέφω»

Η ώρα της επιστροφής του στα παρκέ μετά από διάστημα 81 ημέρων, ήρθε για τον Νίκολα Μιλουτίνιφ.
Ο 29χρονος Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους κατά τη διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου της συναρπαστικής αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε και όπως είναι φυσικό, γνώρισε την αποθέωση από 12.000 οπαδούς των νταμπλούχων Ελλάδας που τραγούδησαν ρυθμικά το όνομά του!

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στάθηκε στην επιστροφή του στα παρκέ μετά από ένα τρίμηνο και στο πόσο ανταγωνιστική είναι η Ευρωλίγκα, ζήτησε λίγες μέρες για να ασχοληθούν με την Μπαρτσελόνα κι εξήρε την ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού μέσα κι έξω από το παρκέ.
Αναλυτικά: «Είναι σημαντικό για εμένα να επιστρέφω μετά από 81 ημέρες. Ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μία ταλαντούχα ομάδα. Μείναμε μαζί, ενωμένοι και συγκεντρωμένοι ακόμη κι όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Βλέπετε πόσο σκληρή κι ανταγωνιστική είναι η Ευρωλίγκα. Οποιαδήποτε ομάδα κι αν ήταν απέναντί μας θα ήταν το ίδιο δύσκολο.
Την Μπαρτσελόνα θα την αναλύσουμε τις επόμενες ημέρες. Όλοι ήταν χαρούμενοι που επέστρεψα. Έχουμε πολλή ποιότητα και δυνατή front line κι είμαστε πολύ καλή ομάδα γενικά σε όλα τα επίπεδα. Οι συμπαίκτες μου, όπως πάντα, ήταν δίπλα μου, ήταν υποστηρικτικοί και με υποδέχτηκαν με πολύ μεγάλη χαρά για αυτή την επιστροφή μου στο παρκέ».

Ομάδα: