ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 February, 2024 - 16:56

Categories: 

Μπάμπιτς: «Περήφανος που είμαι εδώ, ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος»

Την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού θα έχει το βράδυ του Σαββάτου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (10/2, 20:30)  ο Ζέλικο Μπάμπιτς για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier.

Ο νέος Κροάτης τεχνικός του Θρύλου δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για το καινούριο σπουδαίο κεφάλαιο που ανοίγει στη προπονητική του διαδρομή, τονίζοντας τα εξής:

«Πρώτα από όλα, κάθε ματς με την ΑΕΚ είναι δύσκολο, γιατί είναι ντέρμπι. Αυτό που χρειάζεται για να κερδίσουμε, είναι να τρέξουμε περισσότερο στην άμυνα και να βελτιώσουμε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού σε σχέση με το προηγούμενο ματς Κυπέλλου. Το ματς του Κυπέλλου αποτελεί ήδη παρελθόν, προχωράμε μπροστά. Το αυριανό ματς θα είναι μεγάλο, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και υπομονετικοί, ειδικά στην επίθεση. Όταν παίζεις ένα ντέρμπι, κάθε λεπτομέρεια μετράει. Περιμένω πώς και πώς να κάτσω στον πάγκο. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ, ο Ολυμπιακός είναι ένα σπουδαίο κλαμπ. Ο Ολυμπιακός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, τόσο στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ, όσο και σε όλα τα αθλήματα. Πραγματικά, είναι τιμή μου να είμαι εδώ! Ανυπομονώ να ξεκινήσω μπροστά στον κόσμο μας, με ένα εντός έδρας ντέρμπι».

 

Ομάδα: