ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 February, 2024 - 17:58

Categories: 

Μπάρλος και Παπαχατζής οι στενοί συνεργάτες του Βετούλα στο Μαρούσι

Άλλαξε δραστικά μορφή το τεχνικό τιμ του Αμαρουσίου.

Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λιμνιάτη και την πρόσληψη του Νίκου Βετούλα, η ομάδα των βορείων προαστίων ανακοίνωσε και τους άμεσους συνεργάτες του τελευταίου.

Αυτοί θα είναι ο Νίκος Μπάρλος και ο Θανάσης Παπαχατζής. Ο πρώτος πρόκειται για γνωστό παλαίμαχο καλαθοσφαιριστή με σημαντική εμπειρία ως προπονητής και από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, ενώ ο δεύτερος έχει υπάρξει στο παρελθόν ξανά βοηθός αλλά και υπέυθυνος Ακαδημιών στο Μαρούσι.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Αμαρουσίου:

«Η ΚΑΕ Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Μπάρλο. Ο 45χρονος τεχνικός, εντάσσεται στο επιτελείο του Νίκου Βετούλα.

Η ΚΑΕ Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 1896 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Θανάση Παπαχατζή. Ο 54χρονος Μαρουσιώτης τεχνικός, επιστρέφει στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε την διαδρομή του στο Μπάσκετ, τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής και εντάσσεται στο επιτελείο του Νίκου Βετούλα».