ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 April, 2024 - 20:02

Categories: 

Μπέος: Θα μιλήσει σύντομα Δικαιοσύνη»

Ο Βόλος γνωστοποίησε λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα με τον Πανσερραϊκό πως ο διαιτητής VAR άλλαξε από την ΕΠΟ, με τον Μανούχο να αντικαθιστά τον Βεργέτη, με την ομάδα της Μαγνησίας να τονίζει πως δεν είχε ενημερωθεί καν από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε με ποστάρισμα σε αυτό, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι μετά από τέτοια κίνηση υπάρχουν εικασίες για δόλο και σκοπιμότητα, ενώ χαρακτηρίζει τον Μανούχο ως «το μεγαλύτερο εργαλείο των τελευταίων δεκαετιών, ο άνθρωπος για τις επικίνδυνες αποστολές».

 

 

 

 

00:00

 

Previous

PlayNext

 

00:00 / 02:43

Mute

 

Settings

Fullscreen

Copy video url

Play / Pause

Mute / Unmute

Report a problem

Language

Share

Vidverto Player

ADVERTISEMENT

Αναλυτικά το ποστάρισμα:

«Μόλις ενημερώθηκα ότι άλλαξε ξαφνικά ο διαιτητής VAR στον εξαιρετικά κρίσιμο αγώνα που δίνει απόψε στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος και ανέλαβε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μανούχος, το μεγαλύτερο «εργαλείο» των τελευταίων δεκαετιών, ο άνθρωπος για τις επικίνδυνες αποστολές.

Αυτός, λοιπόν, είναι Μάνταλε, δεν βάζω το κύριος γιατί δεν συνάδει με μια τέτοια αλητεία, ο κατάλληλος για να φέρει σε πέρας ένα τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι; Και όταν η αλλαγή έγινε χωρίς να ενημερωθούν καν οι ενδιαφερόμενοι, πώς να μην εικάσουμε την ύπαρξη δόλου και σκοπιμότητας; Δηλαδή κάνεις ό,τι θέλεις, όπως και όποτε το θέλεις;

Αλλά για όλα αυτά θα μιλήσει σύντομα η Δικαιοσύνη».

 

 

 

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.