ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 January, 2024 - 22:09

Categories: 

Μπακασέτας: «Ευχαριστώ τον κ. Αλαφούζο, έκανε τα πάντα για να γίνω παίκτης του Παναθηναϊκού !»

Με κασκόλ του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε στην αίθουσα αφίξεων του «Ελ. Βενιζέλος» ο Τάσος Μπακασέτας! Εμφανώς ευδιάθετος, ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας επέστρεψε στην Ελλάδα για χάρη του «τριφυλλιού» και στις πρώτες του δηλώσεις σημείωσε πως έψαχνε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Χαρακτήρισε θρύλο τον Φατίχ Τερίμ, για τον οποίο είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους ότι, έχοντας παίξει τόσα χρόνια στην Τουρκία, «μπορώ να καταλάβω καλύτερα από εσάς το μέγεθός του», ενώ ευχαρίστησε τον Γιάννη Αλαφούζο, που έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να τον φέρει στον Παναθηναϊκό, όπως υπογράμμισε!

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Μπακασέτας:

Για τον επαναπατρισμό του: «Καλώς σας βρήκα. Αποτελεί μία νέα πρόκληση, πράγμα, που το έψαχνα στην καριέρα μου, το είχα ανάγκη να βρω κάτι καινούριο, για να είμαι πιο συγκεντρωμένος, να γίνομαι καλύτερος. Είμαι πολύ χαρούμενος, που θα είμαι παίκτης του Παναθηναϊκού. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μέσα στο γήπεδο».

Για τον ρόλο του Φατίχ Τερίμ στη μεταγραφή του: «Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων. Αν έχεις παίξει στην Τουρκία, σίγουρα μπορείς να καταλάβεις το μέγεθος του Φατίχ Τερίμ, αφήστε με να ξέρω καλύτερα. Είναι ένα θρύλος. Είχαμε παίξει αρκετές φορές αντίπαλοι, θεωρώ ότι υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός και γνωρίζω ότι έκανε αρκετά πράγματα για να έρθω στον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας, τον κ. Αλαφούζο, που έκανε τα πάντα, ό,τι περνούσε από το χέρι του, για να γίνω παίκτης του Παναθηναϊκού και ύστερα τον κ. Παπαδημητρίου, που αφιέρωσε χρόνο και κόπο και έκανε προσπάθεια για να γίνει αυτό το deal σήμερα».

Για το αν είχε στο μυαλό του να γυρίσει στην Ελλάδα: «Δεν περίμενα να γυρίσω στην Ελλάδα. Έψαχνα μία νέα πρόκληση στο εξωτερικό. Από τη στιγμή, όμως, που μία ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, δείχνει ένα τόσο έντονο ενδιαφέρον δεν μπορεί να σου περάσει αδιάφορο σε καμία περίπτωση και όλη η αντιμετώπιση και το πώς διαχειρίστηκαν κάποιες καταστάσεις με έπεισαν για να γίνω παίκτης του Παναθηναϊκού».

Ομάδα: