ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 February, 2024 - 17:04

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Έτοιμος ο Φαλ, μας περιμένει πολύ δύσκολο παιχνίδι»

Με την ψυχολογία, αλλά και τον δείκτη αποφασιστικότητας στα ύψη αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού με προορισμό την Ανδαλουσία ενόψει της αυριανής κομβικής αναμέτρησης με την

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Μπρτζώκας στάθηκε στο ότι περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχει από τις καλύτερες άμυνες της διοργάνωσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Ο Μουσταφά Φαλ έχει προπονηθεί και θα παίξει κόντρα στη Βαλένθια. Παίξαμε πολύ άσχημα στον πρώτο γύρο, είχαμε πολύ φτωχή συγκομιδή, δεν είχαμε καλή εκτέλεση και η Βαλένθια έπαιξε πολύ καλά και τώρα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Ο τρόπος που παίζουν και το γεγονός ότι είναι έξω οι δύο ψηλοί τους, Ντέιβις, Τουρέ, τους κάνει να παίζουν με πιο ευέλικτα σχήματα, με παίκτες που είναι small forwards να παίζουν στο 4, αυτό τους έχει δώσει μεγαλύτερη ένταση και flexibility στο παιχνίδι τους. Περιμένουμε, φυσικά, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, που είναι και για εκείνους πολύ σημαντικό. Κάθε παιχνίδι πια όσο πηγαίνουμε προς το τέλος της regular season, είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες.

Η Βαλένθια έχει από τις καλύτερες άμυνες, επιτίθεται πολύ στην μπάλα, έχουν πολλά άτομα γύρω από αυτόν που χειρίζεται την μπάλα, και αν πάει η μπάλα στη ρακέτα, είναι επίσης γύρω πολλοί παίκτες. Πρέπει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Έχοντας εκτός μόνο τον Μιλουτίνοφ και έχοντας προσθέσει τον Ράιτ στη θέση του, έχουμε την ευελιξία να έχουμε διαφορά σχήματα, παίζοντας είτε αργά είτε γρήγορα. Πιστεύουμε στο ρόστερ μας και αν είμαστε υγιείς θα είμαστε πολύ δυνατός αντίπαλος για τον οποιονδήποτε».

Ομάδα: