ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 February, 2024 - 23:37

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Αύριο το μεσημέρι θα ξέρω για τον Γκος»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού για την κατάσταση του Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος και φυσικά για την ετοιμότητά του όσον αφορά τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» ανέφερε ότι θα γνωρίζουν αύριο το μεσημέρι περισσότερα για την κατάστασή του.

 

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα

 

«Ήταν ένα παρόμοιο παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα του πρωταθλήματος που παίζει με ένταση και μας ανάγκασε να ξοδέψουμε ενέργεια. Όλοι θεωρούν δεδομένη τη νίκη, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Αρχίσαμε καλά, αλλά στη συνέχεια ήμασταν πολύ αφελείς και κάναμε πολλά λάθη. Έπρεπε να προστατέψουμε καλύτερα την μπάλα. Ήμασταν αφελείς και χαλαροί σε κάποιες φάσεις, αλλά στη συνέχεια δείξαμε το επίπεδό μας. Με εξαίρεση ένα σημείο στο δεύτερο δεκάλεπτο που δεν αλλάζαμε πολλές πάσες και ο Προμηθέας ήταν κοντά στο σκορ, μοιράσαμε καλά την μπάλα. Επικρατήσαμε δίκαια απέναντι στον Προμηθέα που κέρδισε χθες 40 πόντους και είχε πολλή ενέργεια. Ο τελικός είναι ένα καινούριο παιχνίδι, τελείως διαφορετικό από αυτά που παίξαμε».

 

Για το αν θα είναι διαθέσιμος ο Γουίλιαμς-Γκος στον τελικό: «Η μαγνητική που έβγαλε χθες ήταν καθαρή, όμως έχει ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο και κάνει θεραπείες. Θα ξέρουμε αύριο το μεσημέρι. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω ούτε εγώ. Δεν μπορώ να μιλήσω με πιθανότητες».

Ομάδα: