ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 January, 2024 - 23:36

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Δείξαμε την πνευματική μας δύναμη»

 

Στον δρόμο των επιτυχιών επανήλθε δριμύτερος ο Ολυμπιακός επικρατώντας της Άλμπα με 101-87 στο ΣΕΦ, με υψηλά επίπεδα απόδοσης ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος. Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να εμφανίζεται χαρούμενος από την απόδοση της ομάδας του.

«Υπάρχουν πολλά πράγματα στο ματς, που ήταν σημαντικά. Η άμυνα ζώνης, που αποφάσισε να παίξει η Άλμπα μάς έδωσε επιθετικά ριμπάουντ. Είχαμε δεύτερες ευκαιρίες, σουτάραμε καλά, έχουμε καλούς σουτέρ, αν έχουν ρυθμό ειδικά απέναντι σε ζώνη, μπορούν να βάλουν 9 τρίποντα, όσα έβαλε ο Κάνααν δηλαδή.

Είμαι χαρούμενος, το τρίτο δεκάλεπτο ήταν τρομερό αμυντικά και μας έδωσε ρυθμό, δεν έχει να κάνει τόσο με το τακτικό κομμάτι, αλλά με το ότι δείξαμε την πνευματική μας δύναμη, που είναι πολύ σημαντική στην Ευρωλίγκα. Είχαν 63% στα τρίποντα στο ημίχρονο, μπορούσαμε να σταματήσουμε με φάουλ, έπρεπε να θυσιαστούμε με μερικά φάουλ και όχι να σκεφτούμε το μετά. Είναι βασικά του αθλήματος αυτά».

 

Ομάδα: