ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 January, 2024 - 14:56

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Είναι σε καλή κατάσταση ο Ράιτ»

 

Η έναρξη της διαβολοβδομάδας βρίσκει τον Ολυμπιακό να είναι σε μία κατάσταση γενικότερης αναδόμησης, αλλά και συμμαζέματος των πολλών και σημαντικών του προβλημάτων τραυματισμών.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το βράδυ της Τρίτης (30/1, 21;15) την Άλμπα Βερολίνου σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη αποτελεί το προαπαιτούμενο. Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αναφέρεται στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης

Aναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

Για το προφίλ της Άλμπα Βερολίνου: «Αρχικά να πω ότι τρέφουμε τον απόλυτο σεβασμό για την Άλμπα, τον προπονητή και το πρόγραμμά της. Πάντα παίζει στον ίδιο ρυθμό, ιδίως εντός έδρας ήταν πάντα δύσκολος αντίπαλος για τον Ολυμπιακό, αφού πέρυσι πιο εύκολα κερδίσαμε στην έδρα τους. Μία φορά έχουμε χάσει κιόλας όταν είχα πρωτοέρθει. Έχει ένα συγκεκριμένο παιχνίδι που βασίζεται σε υψηλό τέμπο, στο πώς εκτελούν επιθετικά και αμυντικά. Πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος μαζί τους, να ελέγχεις τα ριμπάουντ και να προσέχεις τις κατοχές, γιατί αν κάνεις κακές επιλογές θα τρέξει στο τρανζίσιον»

 

Για τους τραυματισμούς του Ολυμπιακού στην θέση του σέντερ: «Έχουμε μία πολύ ειδική κατάσταση, με την έννοια ότι οι Μιλουτίνοβ, Φαλ είναι έξω και πιθανά και ο Πετρούσεβ, θα δούμε σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι στις θέσεις της frontline θα είναι ο Σίκμα και ο Ράιτ»

 

Για τον Ράιτ: «Ο Ράιτ θα κάνει την πρώτη του προπόνηση μαζί μας σήμερα, οπότε καταλαβαίνετε ότι δεν έχω στο μυαλό μου κάτι συγκεκριμένο. Είναι ένα παιχνίδι που θα βγούμε να το παλέψουμε και να μην πιστεύει κανείς ότι είμαστε φαβορί ή ότι είναι εύκολο παιχνίδι. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και είναι πολύ σημαντικό να το κερδίσουμε. Το θετικό είναι πως είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Έρχεται με παιχνίδια. Στην ατομική προπόνηση που έκανε χθες έδειξε σε καλή κατάσταση, αλλά προφανώς έχει να κάνει με την προσαρμογή του στα επιθετικά και αμυντικά plays. Του κάνουμε κάποια ταχύρρυθμα μαθήματα με VIDEO, ας ελπίσουμε ότι η προσαρμογή του θα είναι αυτή που πρέπει για να παίξει όσο περισσότερο γίνεται σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Σίγουρα κάθε μέρα που θα περνάει θα είναι υπέρ φυσικά»

 

Ομάδα: