ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 February, 2024 - 16:58

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Καμία σχέση η τωρινή Ζαλγκίρις…»

Στις απαιτητικές αναμετρήσεις της Ευρωλίγκα επιστρέφει ο Ολυμπιακός, καθώς έρχεται αντιμέτωπος με τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας (01/03, 20:00) για την 27η αγωνιστική.

Λίγο πριν την αναχώρηση των «ερυθρόλευκων» στο αεροδρόμιο, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας για τη μεγάλη βελτίωση που έχει δείξει η Ζάλγκιρις με τον Αντρέα Τρινκιέρι στον πάγκο, αλλά και για την πολύ απρόβλεπτη κατάσταση όλων των ομάδων μετά τη διακοπή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το φορμάρισμα της Ζάλγκιρις: «Αδιαμφισβήτητα είναι σε φανταστική φόρμα. Στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της κυριάρχησε επί της Φενέρ, της Εφές και του Παναθηναϊκού, κέρδισε τον Ερυρθό Αστέρα έξω και δείχνει γενικά ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Το ζητούμενο είναι μετά τη διακοπή 20 ημερών για τα Κύπελλα και τις Εθνικές ομάδες, ότι αυτή τη στιγμή κανείς δεν ξέρει τι θα συναντήσει, εγώ προσωπικά ούτε για την ομάδα μας ούτε για τους αντιπάλους. Έχουν περάσει 20 μέρες και αυτό είναι ένα αρκετά μεγάλο διάστημα για να διαμορφωθούν νέα δεδομένα».

Για το ότι ο Ολυμπιακός δεν ξεκουράστηκε στη διακοπή λόγω Κυπέλλου και Εθνικής: «Τρεις μέρες μετά το Κύπελλο ήταν σημαντικές για να ξεκουραστούμε, η αδρεναλίνη έτρεχε από τα... αυτιά μας μετά από τόσα πολλά παιχνίδια. Οι διεθνείς όμως είναι σε άλλη κατάσταση, εμείς χάσαμε τον Λαρεντζάκη και τον Μήτρου-Λονγκ και αυτό είναι κάτι που μας πληγώνει ενόψει των υποχρεώσεών μας τώρα, συν ότι λείπει και ο Γκος από τον προηγούμενο τραυματισμό του. Αυτή τη στιγμή πιστεύουμε στην ομάδα μας και ότι βελτιωνόμαστε, έχουμε κάνει κάποια καλά παιχνίδια. Η Ζαλγκίρις είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα, με στόχο να μπει στα playoffs ή στα play-ins και παίζει πολύ καλύτερα σε σχέση με 3-4 μήνες πριν, κανείς δεν περιμένει ένα εύκολο παιχνίδι».

Για το τι έχει αλλάξει στη λιθουανική ομάδα: «Έχει διαφοροποιήσει το ροτέισιον, είναι πολύ επιθετική στη μπάλα ειδικά στο γήπεδό της και παίζει με μεγάλο physicality. Αν δείτε τα τρία τελευταία νικηφόρα παιχνίδια στην έδρα της, στην ουσία οι αντίπαλοι δεν μάτσαραν ποτέ την επιθετικότητά της και τις επαφές στο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι, αν τυχόν δεν είσαι έτοιμος χάνεις».

 

Ομάδα: