ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

31 March, 2024 - 20:05

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Μας έβαλε δύσκολα ο Άρης και ο εαυτός μας»

 

Με έναν ασταμάτητο Άλεκ Πίτερς ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση του εξαιρετικού και πολύ εύστοχου Άρη έξω από τα 6,75μ. (16/32τρ.), επικρατώντας 85-77, στο ΣΕΦ, για την πρεμιέρα του Top 6 της Stoiximan Basket League.

,Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ωστόσο να έχει δικαιολογημένα παράπονα από την συνολική εικόνα των παικτών του, ενώ στάθηκε για το νέο format του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως το μόνο που προσφέρει στην ομάδα του ο τρίτος γύρος, είναι έξτρα κόπωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

«Μας έβαλε δύσκολα ο Άρης και ο εαυτός μας. Για 5η συνεχόμενη φορά νομίζαμε ότι περπατώντας θα πάρουμε το ματς. Είμαστε αδικαιολόγητοι για την εμφάνισή μας. Εμείς το μόνο που έχουμε να πάρουμε από τη νέα φάση του πρωταθλήματος είναι έξτρα κόπωση. Τίποτα άλλο. Σέβομαι πάντα τους θεσμούς, αλλά θα παίξουμε κι άλλα ματς με πολύ καλούς αντιπάλους. Έχουμε παίξει ήδη κάπου στα 60 ματς και σαν επαγγελματίες πρέπει να βρούμε τον τρόπο να διαχειριστούμε αυτή την κατάσταση».

Ομάδα: