ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 March, 2024 - 22:47

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο και βαθύ ρόστερ!»

Ο Ολυμπιακός προκάλεσε εκκωφαντικό θόρυβο στην «ZalgirioArena» συντρίβοντας την Ζαλγκίρις με 76-95 θέτοντας βάσεις όχι μόνο για την απευθείας πρόκριση, αλλά ακόμη και για το κυνήγι της πρώτης προνομιούχου τετράδας

Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός όχι απλά δεν επηρεάστηκε από τις απουσίες, αλλά πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση κι απέδρασε από το Κάουνας με εμφατικό τρόπο υπογράμμισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

«Καταφέραμε και κοντρολάραμε το παιχνίδι. Είχαμε πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο, καθώς χάσαμε αρκετά αμυντικά ριμπάουντ. Πήραν 7 στο σύνολο δεύτερες ευκαιρίες, μέχρι να καταφέρουμε να το καλύψουμε αυτό. Η άμυνά μας ήταν σκληρή για 40 λεπτά. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς αυτό», ανέφερε αρχικά στο flash interview.

Και συνέχισε:

«Ο ΜακΚίσικ μας βοήθησε πολύ, επιστρέφοντας μετά από καιρό. Ο Γουόκαπ ήταν εξαιρετικός, όπως κι ο Φαλ. Όλοι βοήθησαν για να έρθει αυτή η μεγάλη νίκη.

Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο και βαθύ ρόστερ. Είχαμε 3-4 παίκτες εκτός απόψε. Ο Μόουζες Ράιτ είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Ήρθαμε εδώ σε μία τόσο δύσκολη έδρα και κερδίσαμε με περίπου 20 πόντους διαφορά. Αυτό κάτι δείχνει για την ομάδα μας».

 

Ομάδα: