ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 April, 2024 - 01:37

Categories: 

Μπαρτσελόνα από τα παλιά «άλωσε» το Παρίσι!

Βγαλμένη απ' τα παλιά και υπό το βλέμμα του «μάγου» Ροναλντίνιο που βρέθηκε στις εξέδρες του Παρκ ντε Πρενς, οι Μπλαουγκράνα πέτυχαν σπουδαία νίκη με 3-2 επί της Παρί Σεν Ζερμέν και απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League. Τ

Η Μπαρτσελόνα έπαιξε με σοβαρότητα σε άμυνα και επίθεση και καλή τακτική προσήλωση με αποτέλεσμα να κυριαρχήσει στο γήπεδο. Απείλησε σε δυο-τρεις περιπτώσεις και τελικά άνοιξε το σκορ στο Παρκ ντε Πρενς με ωραίο τελείωμα του Ραφίνια στο 36'. 

Η Παρί άρχισε με τόση αποφασιστικότητα το δεύτερο ημίχρονο, που μέχρι το 51' είχε κάνει την ολική ανατροπή! Στο 48' ο Ντεμπελέ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης και στο 51' ο Βιτίνια σκόραρε υπογράφοντας το 2-1 μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ στο 55' οι Παριζιάνοι είχαν και δοκάρι με τον Μπαρκολά.

 

Πάντως η Μπαρτσελόνα δεν πτοήθηκε και στο 62' έφτασε στην ισοφάριση (2-2) και πάλι με σκόρερ τον εξαιρετικό Ραφίνια.

 

Η Παρί είχε και δεύτερο δοκάρι με τον Ντεμπελέ στο 75' αλλά η Μπαρτσελόνα ήταν η ομάδα που σκόραρε για τρίτη φορά στο ματς. Στο 77' ο Κρίστενσεν αμέσως μετά ττην είσοδό του στο παιχνίδι πέτυχε το 2-3 με κεφαλιά κάνοντας ανατροπή στην ανατροπή!