ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

4 February, 2024 - 23:56

Categories: 

Μπερνάρ: «Μέχρι να φύγω θα δίνω τα πάντα για τον Παναθηναϊκό»

Το γεγονός πως θα αφήσει τον Παναθηναϊκό για την Ατλέτικο Μινέιρο το καλοκαίρι, με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, επιβεβαίωσε ο Μπερνάρ.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μίλησε μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τις διαπραγματεύσεις του με τους «πράσινους», τονίζοντας πως τους περίμενε για έναν μήνα χωρίς να λάβει κάποια απάντηση. Παρόλα αυτά, επεσήμανε πως μέχρι τότε, θα είναι πλήρως αφοσιωμένος στην ομάδα του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μπερνάρ στην κάμερα της Cosmote TV:

«Τα ντέρμπι δε τα κερδίζεις με την τακτική. Αυτά τα ντέρμπι κερδίζονται με τη μάχη, τη θέληση. Ξέρουμε τι σημαίνουν τα ντέρμπι, εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες. Επιθετικά και αμυντικά παίξαμε πολύ καλά.

Δε συμφωνώ με το ότι παίξαμε άσχημα στην Τούμπα. Είχαμε ευκαιρίες, ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του αλλά τα πράγματα γυρίζουν. Πλέον έχουμε μία γεμάτη εβδομάδα για να προετοιμαστούμε, κρατάμε τους τρεις βαθμούς και θα σε κάθε ματς το σημαντικό είναι αυτό.

Είναι δύσκολο να πω τι είπα στον Τερίμ. Όλοι ξέρουμε την κατάσταση, όλα τα είπαν στη Βραζιλία και εδώ. Πλησιάζει το τέλος του συμβόλαιού μου εδώ, περίμενα ένα μήνα τον Παναθηναϊκό δεν είχα απάντηση και έτσι αναγκάστηκα να μιλήσω σε άλλους συλλόγους και να καταλήξω στη Μινέιρο. Μέχρι να φύγω θα δίνω τα πάντα, θα παίξω μέχρι το τέλος, με σεβασμό στον κόσμο και το σύλλογο μέχρι το τέλος και να πάρουμε όσα μπορούμε».

 

Ομάδα: