ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

31 January, 2024 - 00:06

Categories: 

Μυθικό ρεκόρ καριέρας από τον «Ησαϊα»!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου έβγαλε αρκετά θετικά μηνύματα και … αριθμούς για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους στενούς του συνεργάτες ενόψει της ανηφορικής συνέχειας που τους περιμένει σε όλες τις διοργανώσεις!

Ένα από αυτά έχει να κάνει με την καταπληκτική βραδιάς την οποία βρέθηκε ο Αιζέια Κάνααν!

Με απολογισμό 31 πόντων πόντους  και απίστευτη ενέργεια, θέλησης, αλλά και εκρηκτικότητα που έβγαλε στο παρκέ, όπως επίσης 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα  ο 32χρονος άσος αποτέλεσε τον παίκτη που έδωσε το … σύνθημα της τελικής αντεπίθεσης προς την νίκη.

Οι 31 πόντοι που πέτυχε ο πρώην άσος της Ούνιξ Καζάν συνιστούν ρεκόρ καριέρας τους την Ευρωλίγκα με την φανέλα του Ολυμπιακού! Μία βραδιά όπου ο «Ησαϊας» θα την κρατάει σαν … φυλακτό στα … κατάστιχά του, αφού συνδυάστηκε με 9/14 τρίποντα! Επίδοση, που είναι επίσης η κορυφαία του σε επίπεδο Ευρωλίγκα και έρχεται να υπενθυμίσει ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας διαθέτουν ένα … υπερόπλο, το οποίο στην ημέρα του δεν μπορεί κανείς να το σταματήσει!

 

Ομάδα: