ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 April, 2024 - 18:37

Categories: 

Νίκλας: «Συγχαρητήρια στα κορίτσια!»

 

Χαρακτήρα πρωταθλητή επέδειξε η ομάδα Μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού κερδίζοντας τον πρώτο τελικό των πλει – οφ τον Παναθηναϊκό με 72-69 σ’ ένα πολύ κελιστό ματς με πολλές διακυμάνσεις σε σκορ και συναισθήματα.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Θάνος Νίκλας έσπευσε να συγχαρεί τις αθλήτριές του, ενώ στάθηκε και στο δεδομένο άγχος που επικρατούσε λόγω και τις κρισιμότητας της αναμέτρησης

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε : «Δύσκολο παιχνίδι. Πάντα, το πρώτο παιχνίδι με πλεονέκτημα έδρας έχει ιδιαίτερο βάρος, γιατί πρέπει να επιβεβαιώσεις αυτό το πλεονέκτημα. Σίγουρα, η σειρά δεν θα είναι εύκολη. Ο Παναθηναϊκός, όπως έχω ξαναπεί, κάθε χρόνο συνεχώς δυναμώνει. Στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πάρα πολύ αγχωμένοι και κακοί στις επιλογές μας, κυρίως επιθετικά. Μετά, στο τρίτο δεκάλεπτο, παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ και πήραμε μια διαφορά. Δεν έχει γίνει κάτι ακόμα... Συγχαρητήρια στα κορίτσια! Τώρα, πρέπει να δούμε τι πρέπει να διορθώσουμε, πως μπορούμε να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, το οποίο θα είναι εκτός έδρας και δύσκολο».

Από την πλευρά  της η Αγγελική Νικολοπούλου τόνισε τα εξής: «Το ματς κρίθηκε στο χαρακτήρα που δείξαμε στο τέλος, στην ώθηση που πήραμε από τον κόσμο μας. Παρόλο που είχαμε κάποια κακά σημεία στο παιχνίδι, με τα επιθετικά ριμπάουντ, με το τρέξιμο που αφήσαμε στον Παναθηναϊκό, ήμασταν εκεί να τελειώσουμε το ματς και να κρατήσουμε την έδρα μας. Δεν θεωρώ ότι ήταν το άγχος, αλλά σε κάποια σημεία, τις αφήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι τους και δεν το θέλαμε, αλλά αυτό είναι το μπάσκετ. Έπρεπε να τελειώσουμε το παιχνίδι και αυτό κάναμε. Πάμε, τώρα, στην έδρα του Παναθηναϊκού για ό,τι καλύτερο μπορούμε».

 

Ομάδα: