ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 January, 2024 - 01:08

Categories: 

Ναν: «Αν είναι να μείνω στην Ευρωλίγκα θα είναι για τον Παναθηναϊκό!»

Ο Κέντρικ Ναν έχει αρχίσει να... ρολάρει και να εξελίσσεται σε έναν εκ των πιο κομβικών παικτών του Παναθηναϊκού με τον Αμερικανό να δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους «πράσινους» μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Παρτίζαν ο Ναν ρωτήθηκε αναφορικά με το αν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην Euroleague και απάντησε πως «φυσικά το έχω σκεφτεί. Αν υπάρχει κάποια ομάδα στην Euroleague για την οποία θέλω να παίξω, είναι σίγουρα εδώ. Δεν έχω φανταστεί να πάω σε κάποια άλλη ομάδα της Euroleague. Το λατρεύω εδώ για να είμαι ειλικρινής».

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε επίσης στην τάπα που έκανε στον Πονίτκα αλλά και την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, λέγοντας ότι «μπορώ να κάνω και τάπες. Έχω δει πολλά chasedown μπλοκ του Λεμπρόν Τζέιμς και ακόμα μαθαίνω από αυτόν. Κάνω αυτό που χρειάζεται η ομάδα.

Όταν είμαστε κάπως αργοί, είμαι εκεί να ανεβάσω την ενέργεια, είτε αυτό είναι στην άμυνα, είτε στο να ωθήσω τους συμπαίκτες μου. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το ματς με την Παρτίζαν, αλλά πήραμε την νίκη.

Προσαρμόστηκα σχετικά γρήγορα. Το βασικό είναι ότι εδώ στην Ευρώπη τα ματς έχουν χαμηλό ρυθμό και έτσι κάθε κατοχή μετράει, αλλά προσαρμόστηκα και αισθάνομαι πολύ άνετα στο παρκέ και λατρεύω την ατμόσφαιρα».

Ομάδα: