ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 February, 2024 - 13:53

Categories: 

Νοκ άουτ ο Βιλντόζα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης

Επιστροφή στην δράση για την Euroleague με τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης να ετοιμάζονται για την επιστροφή τους στο παρκέ μετά τα «παράθυρα» τον εθνικών ομάδων για το Eurobasket του 2025.

 

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με αρκετά προβλήματα την προετοιμασία του για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης (28/2, 21:45) για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

 

Πρόβλημα ξανά ο Βιλντόζα

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα παραταχτεί κόντρα στην «Βασίλισσα» χωρίς τον Λούκα Βιλντόζα ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού. Ο Αργεντίνος γκαρντ έχει ενοχλήσεις στο γόνατό του, από το Final-8, με αποτέλεσμα να μείνει στην Αθήνα και να ακολουθήσει θεραπείες.

 

Την ίδια στιγμή κανονικά θα ταξιδέψει ο Κώστας Αντετοκούνμπο ο οποίος στον χθεσινό αγώνα της Εθνικήςμας ομάδας με την Ολλανδία παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στην επιγονατίδα, με το ιατρικό επιτελείο των πρασίνων να τσεκάρει την κατάστασή του επί ισπανικού εδάφους.

Ομάδα: