ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 January, 2024 - 19:50

Categories: 

Ξέσπασε με «πεντάρα» η ΑΕΚ στο Περιστέρι με χατ-τρικ Πόνσε

 

Κυρίαρχη ΑΕΚ, έκανε περίπατο στο Περιστέρι με σόου Πόνσε, βγάζοντας αντίδραση μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Άρη!

Η «Ένωση» ήταν επιβλητική και επικράτησε με το ευρύ 5-0 του Ατρομήτου για την 19η αγωνιστική της Super League, υποχρεώνοντας τους Περιστεριώτες στην πρώτη τους ήττα με προπονητή τον Σάσα Ίλιτς. Σε μια αναμέτρηση που ήταν εκπληκτική από την αρχή έως το τέλος, έκανε το καλύτερο της παιχνίδι σε επίπεδο αποτελεσματικότητας και είδε τον Αργεντινό φορ να πανηγυρίζει το παρθενικό του χατ-τρικ σε αυτή την διπλή σπαστή του θητεία στους «κιτρινόμαυρους»

Τα άλλα δυο τέρματα πέτυχαν οι Κάλενς και Γιόνσον, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να βγάζουν την ιδανική αντίδραση μετά τον αποκλεισμό από τον Άρη, δείχνοντας με πειστικό τρόπο πως δεν επηρεάστηκαν και φορτσάρουν για την υπεράσπιση του τίτλου. Την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα της ΑΕΚ έκανε ο Πήλιος με δυο ασίστ, εξαιρετικός, επίσης, ο Γκατσίνοβιτς, όπως και ο σταθερός Βίντα.

 

Ομάδα: