ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 March, 2024 - 17:36

Categories: 

Ξανθόπουλος: «Δύσκολη αντίπαλος η ΑΕΚ»

 

Τέσσερις ημέρες μετά την ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του BCL, το Περιστέρι bwin δοκιμάζεται στην έδρα της ΑΕΚ BetssonBC (23/03, 20:15) για την τελευταία αγωνιστική του δευτέρου γύρου της StoiximanBasketLeague.

Ο αρχηγός των Περιστεριωτών, Βασίλης Ξανθόπουλος, μίλησε στο σάιτ της ομάδας για το αυριανό ματς, κάνοντας λόγω για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια δυνατή και «πεινασμένη» ομάδα. Ωστόσο, τόνισε πως το Περιστέρι bwin θα πρέπει να δείξει για ακόμα μία φορά το καλό φετινό του πρόσωπο, ώστε να διατηρήσει μέχρι τέλους την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι δηλώσεις του Βασίλη Ξανθόπουλου:

«Παίζουμε το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας στην StoiximanBasketLeague. Είναι ένα παιχνίδι εκτός έδρας απέναντι στην ΑΕΚ, έναν δύσκολο αντίπαλο. Εμείς, πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι, να συνεχίσουμε την καλή φετινή πορεία μας, γιατί ξέρουμε ότι στην ουσία κουβαλάς τις νίκες και στα play-in, οπότε θέλουμε να τελειώσουμε στην τρίτη θέση ακόμη και όταν τελειώσουν τα play-in.

Πρέπει να δείξουμε ξανά το καλό μας πρόσωπο, να στηριχθούμε στην άμυνα μας που είναι η βάση μας, γιατί ξέρουμε ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο δύσκολη»

Ομάδα: