ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

30 March, 2024 - 20:04

Categories: 

Ξύπνησε στο τέλος ο ΠΑΟΚ

Με σερί 17-0 στην έναρξη της τέταρτης περιόδου, ο ΠΑΟΚ σάρωσε τον Απόλλωνα 87-63 στην Πυλαία στην πρεμιέρα των play outs της Stoiximan Basket League κι έκανε βήμα για την οκτάδα.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 5-0 στην έναρξη της αναμέτρησης, όμως το σερί 6-0 του Απόλλωνα Πάτρας έφερε συνεχή εναλλαγή στο προβάδισμα. Το τρίποντο του Βησσαρίου έφερε το 7-11 κι οι Αμερικανοί των «μελανόλευκων» διατηρούσε το +2 με +4 σε εκείνο το διάστημα για τους φιλοξενούμενους. Ο Μπράουν έφερε το +6 με στις σωστές ενέργειες των Πατρινών στην «ασπρόμαυρη» ρακέτα. Ο «δικέφαλος» απάντησε με 4-0 σερί για το 19-21, όμως ο Απόλλων με σερί 5-0 βρέθηκε στο +7. Εκεί, ο ΜακΝις πήρε την κατάσταση στα χέρια του και με προσωπικό σερί 4-0 έφερε το 23-26 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Ο Τσιακμάς έφερε το 25-26 στην έναρξη της δεύτερης περιόδου, όμως οι Πατρινοί διατηρούσαν το +2 σε εκείνο το διάστημα με τα καλά ποσοστά στα δίποντα. Ο Μίχαλακ πήρε την κατάσταση στα χέρια του και βοήθησε σε σερί 6-0 για το +3 του «δικεφάλου» που διατηρούσε το +1 με +3. Οι παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου με σερί 4-0 προηγήθηκαν με +1, όμως οι Αμερικανοί του ΠΑΟΚ με σερί 4-0 έφερε το 44-41 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ με σερί 5-0 στην έναρξη της τρίτης περιόδου έφτασαν στο +6 με πολλές λύσεις για τον Στάθη Νεραντζάκη. Ο Σχίζας είχε πάρει τη «σκυτάλη» στο σκοράρισμα και διατηρούσε ένα +5 για τους Θεσσαλονικείς. Εκεί, η κακή άμυνα των παικτών του «δικεφάλου» έφερε σερί 9-0 για τους Πατρινούς και το υπέρ τους +4, την ώα που οι γηπεδούχοι ήταν υπερβολικά άστοχοι. Έτσι, ανέλαβε δράση ο Τσιακμάς και με σερί 5-0 έφερε το 57-56 στην ολοκλήρωση του τριαντάλεπτου.

Οι Τσιακμάς και Μίχαλακ έκαναν μόνοι τους ένα απίστευτο σερί 17-0 στην έναρξη της τέταρτης περιόδου κι έφεραν το 74-56, ολοκληρώνοντας τη «σεμνή τελετή» στην Πυλαία, έχοντας σχεδόν απόλυτη ευστοχία στα σουτ που επιχείρησαν. Με νέο σερί 9-0 με πρωταγωνιστή τον Ταουνς, ο ΠΑΟΚ έφτασε στο 83-59. Οι δύο ομάδες έβαλαν στο παρκέ τους αναπληρωματικούς τους και το ματς ολοκληρώθηκε στο 87-63 με το δίποντο του Φρίντρικσον.

Ομάδα: