ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 March, 2024 - 16:58

Categories: 

Ομιλία Λουτσέσκου και Βιεϊρίνια: «Να το γυρίσουμε, πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας»

 

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με το αριστερό στα playoffs, αφού γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τον Άρη (0-1) και έπεσε από την κορυφή.

Το φινάλε βρήκε άπαντες στον «δικέφαλο του βορρά» να είναι απογοητευμένοι. Και έγινε άμεσα προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού τόσο από τον προπονητή των «ασπρόμαυρων», Ραζβάν Λουτσέσκου, όσο και από τον αρχηγό της ομάδας, Αντρέ Βιεϊρίνια, οι οποίοι μίλησαν σε όλους στα αποδυτήρια.

«Στην αρχή της σεζόν κανείς δεν πίστευε σε εμάς. Να το γυρίσουμε χωρίς εγωισμούς, έχουμε φτάσει ως εδώ, βάζοντας το εμείς κάτω από το εγώ», είπε μεταξύ άλλων ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος γνωρίζει από… πρώτο χέρι ότι ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα στη μάχη του τίτλου, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Στη συνέχεια, ο Βιεϊρίνια πήρε τον λόγο και θέλησε να ανεβάσει τους συμπαίκτες του, λέγοντάς τους πως πρέπει να βάλουν τα δυνατά τους στην τελική ευθεία της σεζόν.

«Είμαι εδώ από το '17, έχουμε σηκώσει τρόπαια, πιστεύω σε εσάς. Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω όσο μπορώ. Έχουν μείνει λίγοι αλλά πολύ σημαντικοί αγώνες. Πρέπει όλοι να βάλουμε τα δυνατά μας», ανέφερε ο Πορτογάλος...

Ομάδα: