ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 March, 2024 - 15:03

Categories: 

Οριστικά χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Αρης

Οριστικά χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, στην πρεμιέρα των playoffs της Σούπερ Λίγκας!

Η αίτηση αναστολής της τιμωρίας του «δικεφάλου του Βορρά», που επιβλήθηκε από τη ΔΕΑΒ, ζητώντας προσωρινή διαταγή, απορρίφθηκε, επομένως το ματς της Κυριακής θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών!

Θυμίζουμε, στον ΠΑΟΚ επιβλήθηκε ποινή διεξαγωγής μιας αγωνιστικής χωρίς παρουσία θεατών στην Τούμπα, σε οποιαδήποτε εθνική διοργάνωση, λόγω ρίψης τριών κροτίδων στην κερκίδα και δύο, γεμάτων σε περιεχόμενο, μπουκαλιών εντός αγωνιστικού χώρου, στη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Με βάση, φυσικά, τον νέο αθλητικό νόμο για την αντιμετώπιση της βίας, που τέθηκε σε ισχύ πριν από λίγο καιρό.

Η αντίδραση από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν σφοδρή, με τη διοίκηση του «δικεφάλου του Βορρά» να χαρακτηρίζει «αυθαίρετη και ύποπτη» την ποινή με ανακοίνωσή της, υποστηρίζοντας ότι βρίσκεται εκτός γράμματος και πνεύματος του νόμου.

Ταυτόχρονα, είχε προαναγγείλει την προσβολή της απόφασης στα διοικητικά δικαστήρια, αφήνοντας αιχμές για τον αναπληρωτή υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση. Όπως προαναφέραμε, ο ΠΑΟΚ ζήτησε προσωρινή διαταγή αναστολής της ποινής, η οποία απορρίφθηκε, με αποτέλεσμα η πρεμιέρα των playoffs να διεξαχθεί σε άδεια Τούμπα.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, η απόφαση αυτή της ΔΕΑΒ δημιουργεί και ένα δεδικασμένο και έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα κυλήσουν τα playoffs…

Ομάδα: