ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

1 February, 2024 - 15:26

Categories: 

Ο άπειρος Γιαμπλόνσκι «σφυρίζει» στη Λεωφόρο

Τους διαιτητές που θα κληθούν να διευθύνουν τις αναμετρήσεις του επερχόμενου σαββατοκύριακου για την 21η αγωνιστική της Stoiximan Super League ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ την Πέμπτη (1/2).

Στο ντέρμπι αιωνίων της Λεωφόρου (4/2, 21:00, CS1) ορίστηκε γερμανική σφυρίχτρα 

Συγκεκριμένα άρχοντας της αναμέτρησης, θα είναι ο 33χρονος Σβεν Γιαμπλόνσκι, δεύτερης κατηγορίας της UEFA, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Λάσε Κοσλόφσκι και Έντουαρντ Μπάιτινγκερ. Στο VAR θα είναι ο, επίσης Γερμανός, Σόρεν Στορκς. AVAR ορίστηκε ο Μπούξμπαουμ και τέταρτος ο Ζαμπάλας.

Αξίζει να τονιστεί ότι πρόκειται για έναν ιδιαίτερα άπειρο ρέφερι, αφού έγινε  διεθνής τη σεζόν 2022-23. Φέτος έχει σφυρίξει σε 10 παιχνίδια της Bundesliga, δύο της δεύτερης κατηγορίας και δύο ματς Κυπέλλου. Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις  έχει διευθύνει δύο παιχνίδια του Conference για τη φάση των ομίλων και τρία προκριματικά σε Conference και Europa.