ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 March, 2024 - 18:42

Categories: 

Ο ΜακΚίσικ πήρε την θέση του Μπραζντέικις στην Α1

Απέναντι στη Ζαλγκίρις, ο Σακίλ ΜακΚίσικ έκανε τρομερή εμφάνιση, σκοράροντας 20 πόντους. Ο Αμερικανός αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα και δήλωσε «παρών» σε ένα κρίσιμο σημείο της Euroleague. Τώρα, ο 33 χρονος φόργουορντ θα ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους» και στη Stoiximan Basket League!

 

Οι Πειραιώτες δήλωσαν τον «Shaq Attack» στην επτάδα των ξένων (σε κάθε ματς μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως έξι) για το ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Αμερικανό να παίρνει τη θέση του Ίγκνας Μπραζντέικις. Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δικαίωμα να κάνουν ακόμη μία αντικατάσταση μέχρι το φινάλε της σεζόν.

 

Ο Ολυμπιακός είχε κάνει ακόμα μία αλλαγή πριν λίγες εβδομάδες, όταν ο Μόουζες Ράιτ αντικατέστησε τον τραυματία Μιλουτίνοφ.

 

Αυτήν τη στιγμή την επτάδα των ξένων αποτελούν οι Κάνααν, Γουίλιαμς-Γκος, ΜακΚίσικ, Πίτερς, Φαλ, Πετρούσεφ και Ράιτ. Εκτός βρίσκονται οι Μιλουτίνοφ, Μπρανζτέικις και Σίκμα.

Ομάδα: