ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 March, 2024 - 19:27

Categories: 

Ο Προμηθέας έβαλε φρένο στον Άρη!

Τράβηξε... χειρόφρενο στο σερί του Άρη ο Προμηθέας!

Οι Πατρινοί έκαναν σπουδαία εμφάνιση και έκοψαν τη φόρα των «κίτρινων», που μετρούσαν 4 σερί νίκες στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να επικρατήσουν με σκορ 70-57 στο «Δ. Τόφαλος» και να ανέβουν στο 11-8, όπου έπιασαν τον Άρη. Πλέον, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έχει και την ισοβαθμία λόγω του 2/2 κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, επομένως έγινε ξανά αφεντικό για την 4η θέση!

 

Από την αρχή μέχρι το τέλος, ο Προμηθέας παρουσιάστηκε πιο έτοιμος για την αναμέτρηση αυτή και είχε διαρκώς το προβάδισμα, με τον Άρη να κάνει μικρά ξεσπάσματα χωρίς να δείχνει ποτέ ικανός για το ροζ φύλλο. Κορυφαίος των νικητών με 16 πόντους, 4 ριμπάουντ και 4 κλεψίματα ήταν ο Χάντερ Χέιλ, ενώ 14 πόντους πέτυχε ο Άντονι Κάγουαν και 12 μαζί με 5 ριμπάουντ ο κομβικός Ντεσόν Στέφενς.

Από πλευράς του Άρη, ο οποίος δεν κατάφερε να επαναλάβει τις εξαιρετικές εμφανίσεις των προηγούμενων εβδομάδων, 13 πόντους και 5 ασίστ είχε ο Βασίλης Τολιόπουλος, ενώ από 10 πέτυχαν οι Ρόνι Χάρελ και Τζόναθαν Σταρκ.