ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 March, 2024 - 22:30

Categories: 

Ο Προμηθέας έφυγε νικητής από τα Λιόσια ρίχνοντας την ΑΕΚ στην κατάθλιψη

Σπουδαίο ντέρμπι έγινε στα Άνω Λιόσια το βράδυ του Σαββάτου (9/3), με τον Προμηθέα να λυγίζει στα σημεία την ΑΕΚ (91-87).

 

 

Οι μονομαχίες τους τα τελευταία χρόνια είναι εκπληκτικές και ακόμα μία τέτοια προστέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (9/3) στην ιστορία τους. ΑΕΚ Betsson και Προμηθέας πάλεψαν, δυστυχώς σε κεκλεισμένων των θυρών, αγώνα στα Άνω Λιόσια, με τους Πατρινούς να παίρνουν την νίκη (91-87) σε αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

 

Στο 12-8 ανέβηκε ο Προμηθέας (7-3 εντός και 5-5 εκτός έδρας), με τον Χάντερ Χέιλ να είναι πολύ άστοχος, αλλά να βάζει τις κρίσιμες βολές για το 85-88 και τους Κόφι, Ετσενίκε, Στίβενς, Ρέινολντς να τον ακολουθούν στο σκοράρισμα το βράδυ που ο Άντονι Κάουαν έβαλε επτά πόντους, όλους από τη γραμμή των βολών καθώς αστόχησε σε πέντε σουτ που εκτέλεσε.

 

Στο 8-12 έπεσε η ΑΕΚ Betsson (5-5 εντός και 3-7 εκτός έδρας), με τον Ηλία Ζούρο να βλέπει τον Τζόρνταν ΜακΡέι να χάνει τη μπάλα στο -3 και να καταδικάζει την ομάδα του. Ο Αμερικανός ήταν αξιόπιστος στο σκοράρισμα, το ίδιο και οι Μπράντον Νάιτ, Τζόρνταν Μόργκαν, Γιάννης Κουζέλογλου, όμως το κακό ποσοστό στο τρίποντο πλήγωσε τους κιτρινόμαυρους.

Ομάδα: