ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

20 March, 2024 - 17:49

Categories: 

Πέρασμα Πρωταθλητή από τον Ολυμπιακό στην Πυλαία

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι επανήλθε δριμύτερη αγωνιστικές υποχρεώσεις της η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Ζέλικο Μπάμπιτς συνέτριψε με 39-22 την Πυλαία στη Θεσσαλονίκη για τη 19η αγωνιστική της Handball Premier.

 

Με την υποχρέωση του πρωταθλήματος εκπληρωμένη, ο Θρύλος επικεντρώνεται στην επερχόμενη αναμέτρηση με την Κρακ από τη Σλοβενία για τη φάση των «8» του European Cup το Σάββατο (23/3, 20:30) στο κλειστό της Ηλιούπολης.

 

 

Οι «ερυθρόλευκοι» - με τον Άνχελ Μοντόρο να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση έχοντας ολοκληρώσει την αποθεραπεία του στο γόνατο - έδειξαν με την έναρξη του αγώνα πως δεν έχουν σκοπό να επιτρέψουν οποιαδήποτε αμφισβήτηση από την πλευρά της Πυλαίας Μπήκαν με όρεξη και ενέργεια στην άμυνα, έκλεψαν μπάλες, έτρεξαν στο ανοιχτό γήπεδο και έκλεισαν το πρώτο μέρος προηγούμενοι 19-10.

 

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός δεν έκοψε ρυθμό, με τον Ζέλικο Μπάμπιτς να δοκιμάζει σχήματα και τακτικές που δουλεύονται στις προπονήσεις. Ακόμα κι έτσι όμως, η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε. Οι Πειραιώτες διατήρησαν το προβάδισμα και έφτασαν σε μια νίκη – περίπατο στη Θεσσαλονίκη, παραμένοντας πρώτοι στη βαθμολογία με 36 βαθμούς (31 έχει η δεύτερη ΑΕΚ με αγώνα λιγότερο) και έχοντας ουσιαστικά εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των play offs τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της περιόδου.

 

Ομάδα: