ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 February, 2024 - 18:47

Categories: 

Πήρε εκδίκηση ο Άρης !

 

Συνέχισε τις τρομερές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων ο Άρης!

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη κυριάρχησε στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης κόντρα στον ΠΑΟΚ και νίκησε 77-63 μέσα σε ασύλληπτη ατμόσφαιρα στο «Αλεξάνδρειο», φτάνοντας τα 4 συνεχόμενα ροζ φύλλα στη Stoiximan Basket League. Με αυτόν τον τρόπο, ανέβηκε στο 11-7 και εδραιώθηκε στην τετράδα, αφήνοντας τους «ασπρόμαυρους» στο 8-10 και σε όχι ιδιαίτερα ασφαλή απόσταση από την 7η θέση!

Το ματς ήταν ντέρμπι στο πρώτο ημίχρονο, με τον Άρη να έχει διαρκώς την πρωτοβουλία αλλά τον ΠΑΟΚ να μένει ζωντανός διαρκώς. Παρόλα αυτά, ήταν φανερό πως αν οι γηπεδούχοι πατούσαν κάποια στιγμή το «γκάζι», οι φιλοξενούμενοι δεν θα μπορούσαν εύκολα να αντιδράσουν. Αυτό έγινε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν οι «κίτρινοι» άρχισαν να χτίζουν μια διαφορά, η οποία ολοένα και ανέβαινε, ξεπερνώντας και το -6 με το οποίο είχαν ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι!

Κορυφαίος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν ο Ρόνι Χάρελ, που έκανε την καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη, έχοντας 21 πόντους, 6 ριμπάουντ και 7 κλεψίματα. Ηγετικός ήταν ο Βασίλης Τολιόπουλος με 20 πόντους, 7 ριμπάουντ, 6 ασίστ και σημαντικά σουτ στο τέλος, παρόλο που ήταν άστοχος (6/17 εντός πεδιάς). Από πλευράς ΠΑΟΚ, πάλευε μόνος του με 20 πόντους ο Τζαμούνι ΜακΝίς.

Ομάδα: