ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 April, 2024 - 01:44

Categories: 

Πήρε προβάδισμα πρόκρισης η Ατλέτικο Μαδρίτης

Και πάνω που έδειχνε ότι θα καθάριζε από απόψε, τα... πάντα ανοικτά ενόψει Βεστφαλίας!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε 2-1 υποδεχόμενη την Ντόρτμουντ στο «Μετροπολιτάνο», στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Champions League. Σκορ που φυσικά αφήνει ανοικτή την υπόθεση «πρόκριση» ενόψει της ρεβάνς της άλλης Τρίτης (16/4), με τον νικητή του ζευγαριού να αντιμετωπίζει τον αντίστοιχο του Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα (2-3).

Οι «ροχιμπλάνκος» μπήκαν ιδανικά, με κυριαρχική εμφάνιση, γκολ στο 4' με τον Ντε Πολ και 2-0 στο 32' με τον Λίνο. Ωστόσο, από το φινάλε του πρώτου μέρους η Μπορούσια -που είχε κάνει σημαντικά λάθη στα δύο πρώτα τέρματα- άρχισε να εμφανίζεται επιθετικά. Εντέλει, βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 81' με τον νεοεισελθόντα Αλέ, ενώ εν συνεχεία είχε και δύο δοκάρια στο 87' με τον Μπάινο-Γκίτενς και στο 90'+6'(!) με τον Μπραντ!

Ιστορία έγραψε ο Ματς Χούμελς, ο οποίος έγινε μόλις ο δεύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Ντόρτμουντ που φτάνει τις 500 συμμετοχές με τη φανέλα των Βεστφαλών!