ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

6 February, 2024 - 02:55

Categories: 

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου 2024 στην ΕΡΤ, λάμψη Hollywood με τις «Ιστορίες Γυναικών» και λίστα υποψηφίων για τις Αρχαιρεσίες της 6ης, 7ης, 8ης και 9ης Φεβρουαρίου 2024!

Λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, που διοργανώνεται φέτος στη Ντόχα, προβάλλεται ζωντανά από την ΕΡΤ. Έξι αγωνίσματα, 190 χώρες, 2.500 αθλητές, οι καλύτεροι στον κόσμο, ανάμεσά τους και οι Έλληνες πρωταθλητές, αναμετρώνται για μια θέση στο βάθρο των νικητών και την τελευταία ευκαιρία για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Από τις 02 – 18 Φεβρουαρίου σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3 και τα κανάλια ERTSPORTS της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX.

 

 

 

Τρίτη 06 Φεβρουαρίου

 

12:00 | Κολύμβηση Ανοιχτού Νερού 5χλμ. Ανδρών | ERTSPORTS3

 

13:00 | Καλλιτεχνική Ομαδικό Τεχνικό | ERTSPORTS2

 

18:00 | Πόλο Γυναικών | ΙΣΠΑΝΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ | ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ | ΕΡΤ3

 

19:00 | Καλλιτεχνική Σόλο Γυναικών Ελεύθερο | ERTSPORTS2

 

Τετάρτη 07 Φεβρουαρίου

 

09:30 | Πόλο Ανδρών | ΕΛΛΑΔΑ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ | ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ | ΕΡΤ3

 

17:30 | Καταδύσεις 3Μ Ανδρών | ERTSPORTS2

 

Πέμπτη 08 Φεβρουαρίου

 

13:00 | Καλλιτεχνική Ντουέτο Γυναικών Ελεύθερο | ERTSPORTS2

 

17:30 | Καταδύσεις 10Μ Ανδρών | ERTSPORTS2

 

19:30 | Πόλο Γυναικών | ΕΛΛΑΔΑ – ΚΙΝΑ | ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ | ΕΡΤ3

 

Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου

 

18:00 | ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ : ΕΛΛΑΔΑ – ΓΑΛΛΙΑ | ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ | ΕΡΤ3

 

Κυριακή 11 Φεβρουαρίου

 

18:20 | ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ | 1η ΜΕΡΑ (Z) | ΕΡΤ3

 

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου

 

18:00 | ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ | 2η ΜΕΡΑ (Z)| ΕΡΤ3

 

 

 

 

 

Λάμψη Hollywood με τις «Ιστορίες Γυναικών» στην αγαπημένη ζώνη του Novalifε!

 

 

 

 

 

Με λάμψη και Χολιγουντιανό στυλ η αγαπημένη ζώνη «Ιστορίες Γυναικών» στο Novalifε, θα καθηλώσει τους συνδρομητές της Nova και τον Φεβρουάριο.  Κοντά σας κάθε Τρίτη στις 21:00 με γυναίκες που εμπνέουν, πρωταγωνιστούν, προκαλούν, είναι χαρισματικές και αληθινές. Ο Φεβρουάριος περιλαμβάνει τα ντοκιμαντέρ «Nicole Kidman: Eyes Wide Open» (6/2), «Catherine Deneuve» (13/2), «Julie Andrews Forever» (20/2), «Jodie Foster, Hollywood Under the Skin» (27/2).

 

Η βραβευμένη με Oscaer, Nicole Kidman εξελίχθηκε σε σύμβολο της ποπ κουλτούρας αλλά και πολύπλευρη δραματική ηθοποιό. Το ντοκιμαντέρ που κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 6/2 (22:00, παραγωγής 2023, διάρκεια 53’) εξετάζει την καριέρα της και τη σχέση ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

 

Την Τρίτη 13/2 (22:00) οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να δουν την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για την πορεία της Catherine Deneuve, μούσας της Nouvelle Vagueκαι μιας από τις σπουδαιότερες Ευρωπαίες ηθοποιούς. Στο ντοκιμαντέρ (παραγωγής 2023, διάρκεια 52’), ξεδιπλώνεται η μεγάλη της πορεία, μέσα από συνεντεύξεις με διάσημους καλλιτέχνες και η πορεία της από το στάτους της «ψυχρής ξανθιάς ηθοποιού» σε μια πολύπλευρη και επιδραστική σταρ.

 

Το ντοκιμαντέρ «Julie Andrews Forever» (πρεμιέρα την Τρίτη 20/2, 22:00, παραγωγής 2020, διάρκεια 52’) παρακολουθεί την εντυπωσιακή πορεία της βραβευμένης με Oscar, Julie Andrews και εισχωρεί πίσω από την μαγευτική εικόνα της, αποκαλύπτοντας μια πολυεπίπεδη καριέρα με πολλή δόξα αλλά και δύσκολες στιγμές.

 

Η τελευταία Τρίτη του Φεβρουαρίου (27/2, 22:00, παραγωγής 2021, διάρκεια 54’) φέρνει στις οθόνες των συνδρομητών την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Jodie Foster, Hollywood Under the Skin». Από τα πρώτα της βήματα μέχρι την σκηνοθετική της καθιέρωσή το ταξίδι της Jodie Foster στη βιομηχανία του θεάματος υπήρξε ένας άτυπος φεμινιστικός αγώνας μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

 

Τα ντοκιμαντέρ είναι διαθέσιμα και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

 

 

 

Tα εν οίκω...

 

 

 

Η ανακήρυξη των υποψηφίων για τις Αρχαιρεσίες της 6ης, 7ης, 8ης και 9ης Φεβρουαρίου 2024

 

 

 

 

Η Εφορευτική Επιτροπή της Ε.Σ.Η.Ε.Α. αποφάσισε και ανακηρύσσει ως υποψηφίους τους κάτωθι συναδέλφους:

 

https://www.esiea.gr/i-anakiryksi-ton-ypopsifion-gia-tis-arxa-4/

 

 

 

 

 

Iκανοποιημένη η ΠΟΕΣΥ με τον αθλητικό νόμο 5085/2024

 

 

 

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) εκφράζει την ικανοποίησή της για την τελική μορφή και τις διατάξεις του αθλητικού νόμου 5085/2024 που δημοσιεύτηκε πρόσφατα. Η πρόταση της ΠΟΕΣΥ για αφαίρεση της διάταξης που προέβλεπε ποινή φυλάκισης και πρόστιμο σε ιδιοκτήτες ή εκδότες ή διευθυντές σύνταξης Μέσου έντυπου ή ηλεκτρονικού Τύπου, για παρότρυνση ή υποκίνηση βίας έγινε δεκτή από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση.

 

Επίσης, στον ίδιο νόμο συμπεριλήφθηκε διάταξη (άρθρο 15 παρ. β) προστασίας των δημοσιογράφων για περιπτώσεις βίας εναντίον τους κατά την κάλυψη αθλητικών θεμάτων. Η προστασία των δημοσιογράφων του αθλητικού ρεπορτάζ που πολλές φορές πέφτουν θύματα βίας προστέθηκε με πρωτοβουλία της Task Force, στην οποία συμμετέχουν εκπρόσωποι των δημοσιογραφικών Ενώσεων. Η ΠΟΕΣΥ είχε ζητήσει να συμπεριληφθεί διάταξη προστασίας των δημοσιογράφων για περιπτώσεις βίας που ασκείται εναντίον τους, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής

 

Η σχετική διάταξη αναφέρει: «Όποιος µε δημόσιες δηλώσεις, ανακοινώσεις, δημόσιες καταχωρήσεις, δημοσιεύσεις υποκινεί, παροτρύνει, ενθαρρύνει ή διευκολύνει πράξεις ή ενέργειες που µμπορούν να οδηγήσουν στη διάπραξη αδικημάτων βίας ή απειλής βίας, σε βάρος των διοικητικών, δικαιοδοτικών, δικαστικών και πειθαρχικών οργάνων του επαγγελματικού αθλητισμού, των προσώπων που συγκροτούν τα όργανα διαιτησίας του επαγγελματικού αθλητισμού και γενικώς των διαιτητών, των µελών διοίκησης της οικείας αθλητικής Ομοσπονδίας, καθώς και κατά των αξιωματούχων  επαγγελματικών Α.Α.Ε., καθώς και κατά δημοσιογράφων, οι οποίοι στο πλαίσιο της ιδιότητάς τους καλύπτουν ή καθ΄ οιονδήποτε τρόπο συμπράττουν στην κάλυψη ή σχολιάζουν εκδηλώσεις επαγγελματικού αθλητισμού, καθώς και συναφή προς αυτές ζητήματα, και των µελών της Δ.Ε.Α.Β. και της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, τιμωρείται µε φυλάκιση τουλάχιστον ενός (1) έτους και χρηματική ποινή».

 

 

 

 

 

 

 

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

 

 

 

 

 

 

-Το βραβείο Καλύτερης Εταιρικής Καμπάνιας για το ΕΡΤNEWS έλαβε η διαφημιστική εταιρεία SUNNY SIDE UP, στη φετινή τελετή απονομής των Ermis Αwards 2023...

 

-Η Έλενα Γιατζόγλου αναλαμβάνει την Εμπορική Διεύθυνση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα τηλεοπτικά κανάλια ACTION 24 και ATTICA TV, καθώς και το ενημερωτικό portal Flash.gr...

 

-Ζημιογόνος ήταν τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της στην Ελλάδα η Ringier Sports Media, η οποία διαχειρίζεται το Sportal.gr. Ο κύκλος εργασιών της το 2022 παρέμεινε μηδενικός, ενώ η εταιρεία εμφάνισε ζημίες 151.958 ευρώ, που οφείλονται στη έναρξη της δραστηριότητάς της στη χώρα...

 

-Οπως γράφει το mononews.gr, εξώδικο σε 10 sites (Protothema.gr, ertnews.gr, parapolitika.gr, inews.gr, gazzetta.gr, skai.gr, proininews.gr, voria.gr, cyprustimes.gr και kosmodromio.gr) έστειλε η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικό Ινστιτούτο Ενεργών Πολιτών Ελλάδος με έδρα τη Θεσσαλονίκη κατηγορώντας τα ότι βασιζόμενα σε δελτίο της Αστυνομίας που ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «η εταιρεία έχει έδρα που δηλώνεται ως χώρος που έχει ενοικιαστεί σε διεύθυνση που υφίστανται οίκοι ανοχής (Φρίξου 15)», αυτά έγραψαν σε πηχυαίους τίτλους ότι απλώς εδρεύει σε… οίκο ανοχής.  Η εταιρεία ζητά από τα sites να ζητήσουν συγγνώμη αναφορικά με τον τίτλο «εταιρεία με έδρα οίκο ανοχής» διαβεβαιώνοντας ότι δεν είναι αληθές, τουναντίον πρόκειται για σοβαρότατο λάθος...

 

-Tην Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου το «The Chase» σημείωσε ρεκόρ σεζόν στην τηλεθέαση, καταγράφοντας ποσοστό 21,5% στο δυναμικό κοινό 18-54...

 

-Η Κατερίνα Καινούργιου αποχώρησε από την “Super Κατερίνα” εκτάκτως, καθώς ένιωθε έντονη αδιαθεσία και όπως είπε, θα χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο, ώστε να κάνει έναν τυπικό έλεγχο. O Γρηγόρης Γκουντάρας ανέλαβε τα ηνία της εκπομπής...

-Μετά από αρκετά χρόνια το Κύπελλο Ελλάδος μπάσκετ αλλάζει τηλεοπτική στέγη, καθώς η ΕΡΤ έχασε τον σχετικό διαγωνισμό! Έτσι, το Final 8 του Κυπέλλου, στο οποίο θα συμμετέχουν οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Περιστέρι, Προμηθέας, Άρης, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Πανιώνιος και θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Δύο Αοράκια από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου, να μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cosmote TV και τον ΣΚΑΪ!

 

-Kαλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

 

 

 

 

 

 

 

 

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com