ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

14 March, 2024 - 22:09

Categories: 

ΠΑΟΚάρα πέντε ευρω-αστέρων και επική πρόκριση!

Μία από τις πιο εμβληματικές προκρίσεις της ευρωπαϊκής του ιστορίας πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ με καταπληκτική εμφάνιση η «αρμάδα» του Λουτσέσκου συνέτριψε την Ντινάμο Ζάγκρεμπ με 5-1 στη φλεγόμενη Τούμπα ανατρέποντας το 2-0 του πρώτου αγώνα του «Μάξιμιρ» και τσέκαρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Conference League και θα μάθει σήμερα στις 3 το μεσημέρι τον επόμενο αντίπαλό της!

Με φουλ επιθετικούς προσανατολισμούς μπήκε στο ματς ο ΠΑΟΚ από τα πρώτα λεπτά «πιάνοντας» από τον λιμό τους αντιπάλους του. Στο 15’ χάθηκε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ, όταν ο προωθημένος Κουλιεράκης έπιασε μόνος του την κεφαλιά αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον Νέβιστιτς. Στο 19’ νέα καλή στιγμή για τους γηπεδούχους όταν ο Ζίβκοβιτς ελίχθηκε ωραία από τα δεξιά αλλά το σουτ του πέρασε λίγο άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Κουλιεράκη στο 23’. 

 

«Ασπρόμαυρη» καταιγίδα και ανατροπή!

Η υπεροχή του ΠΑΟΚ απέφερε καρπούς στο 27’ Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ζίβκοβιτς, ο Κουλιεράκης έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο επερχόμενος Μπάμπα με νέα κεφαλιά άνοιξε το σκορ μέσα σε αποθέωση! Οι παίκτες του Λουτσέσκου εκμεταλλεύθηκαν την κατάσταση πανικού που επήλθε στην πλευρά της Ντινάμο και στο 33’ ζευγάρωσαν τα τέρματά τους. Δράστης ο Κουλιεράκης. Μακρινό σουτ από τον Έλληνα στόπερ, η μπάλα κόντραρε στον Σούτσιτς, άλλαξε πορεία και κατέληξε στο βάθος της εστίας του Νέβιστιτς, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε σε σκορ πρόκρισης στο 42΄ κάνοντας ονειρικό το σενάριο! Μετά από όμορφη μπαλιά του Τάισον,  ο Μπράντον Τόμας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα βάζοντας τους Θεσσαλονικείς σε θέση οδηγού όσον αφορά την μάχη του εισιτηρίου για τα προημιτελικά του Conference League!

 

Στην επανάληψη η Ντινάμο μπήκε με ξεκάθαρη επιδίωξη να διεκδικήσει την υπόθεση πρόκριση. 

Στο 49’ οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν ολιγωρία της άμυνας του ΠΑΟΚ και μείωσαν το σκορ σε 3-1, έπειτα  από λάθος του Κεντζιόρα και σουτ του Χότζα.

Το γρήγορο γκολ όπλισε την αυτοπεποίθηση  των Κροατών και στο 52’ έχασαν τεράστια ευκαιρία. Τραγικό λάθος από τον Τάισον, βγήκε τετ α τετ ο Σπίκιτς αλλά είδε τον Κοτάρσκι να αποκρούει με τα πόδια. Στο 64’ νέα μεγάλη επέμβαση από τον Κοτάρσκι! Πολύ ωραίο σουτ Σούτσιτς μέσα από την περιοχή, εντυπωσιακά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ βρήκε όμορφο τον τρόπο να αντιδράσει και στο 73’ έφτασε εκ νέου σε σκορ πρόκριση. Από στημένη φάση ο Κουλιεράκης εκμεταλλεύθηκε νέα ολιγωρία στην άμυνα της Ντινάμο γράφοντας το 4-1.  Η τεράστια, τιτάνια και παλικαρίσια  πρόκριση για τον ΠΑΟΚ εξασφαλίστηκε στο 89’ με τον Ντεσπόντοφ να κερδίζει το πέναλτι από τον Μίσιτς και τον Ζίβκοβιτς να εκτελεί ψύχραιμα  για το 5-1 μέσα σε αποθέωση!

 

Ομάδα: