ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 March, 2024 - 22:49

Categories: 

Παπαθεοδώρου: «Δεν είχαμε καμία δόση ενέργειας»

Με τη second unit να κάνει πιο αισθητή από ποτέ την παρουσία της, ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε πολύ εύκολα 93-62 του Προμηθέα, στο τελευταίο ματς του δευτέρου γύρου της Stoiximan Basket League.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν έκρυψε την απογοήτευσή του από την εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας πως με τέτοια αγωνιστική εικόνα που έδειξε ο Προμηθέας, το σκορ είναι πολύ φυσιολογικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν ακολουθήσαμε ποτέ τον ρυθμό του Παναθηναϊκού. Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό μαζί με τον κόσμο. Τους κοιτάξαμε και μόνο που δεν τους αποθεώσαμε. Δεν είχαμε καμία δόση ενέργειας και καμία τύχη στο ματς, όπως προσεγγίσαμε το παιχνίδι».

Όσο για την πορεία στην Ευρώπη και τη συνέχεια: «Κάναμε μια πολύ καλή πορεία, δεν το μειώνει η σημερινή απαράδεκτη εμφάνιση. Πρέπει να συνεχίζεις να παλεύεις σε κάθε παιχνίδι, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Σήμερα όμως είχαμε μια πολύ κακή εικόνα, ήμασταν εκτός παιχνιδιού».

Για τον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος: «Είναι μία πρωτόγνωρη συνθήκη. Δεν την έχουμε βιώσει ξανά. Δεν μπορώ να την σχολιάσω, γιατί δεν την έχω βιώσει να την διαχειριστώ να δω πως είναι, πάντως είναι σίγουρα δύσκολο, με την έννοια ότι υπάρχουν και ταξίδια ευρωπαϊκά ενδιάμεσα και μετακινήσεις για τα παιχνίδια. Είναι όμως μία καινούρια και πρωτοποριακή ιδέα, η οποία θα δώσει περισσότερα παιχνίδια για τον κόσμο και για τους παίκτες που τους αρέσει να παίζουν παιχνίδια σίγουρα, αλλά θα δούμε στη διαχείρισή τους τον επόμενο μήνα, γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το αποτέλεσμα».

Για τα τρίποντα του Προμηθέα και τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη: «Είχαμε τρίποντα που ήμασταν μόνοι μας και έπρεπε να τα βάλουμε. Έπρεπε να βάλουμε 15 τρίποντα, αλλά οι παίκτες φοβήθηκαν να εκτελέσουν. Όταν κάποιος σε αφήνει πρέπει να εκτελείς. Ήταν όλα τα τρίποντα με πολύ καλές συνθήκες. Είναι κομμάτι του παιχνιδιού μας και από την στιγμή που τα βρήκαμε έπρεπε να τα εκτελέσουμε. Για τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και οι δύο ομάδες είναι σε υψηλό επίπεδο, έχουν μία καλή χρονιά. Ο Παναθηναϊκός είναι στην 2η θέση, ο Ολυμπιακός παλεύει για μία θέση στην 6άδα. Είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, είναι πολύ ευχάριστο που και οι δύο ομάδες μας είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και ο Προμηθέας και το Περιστέρι είναι στις 8 καλύτερες ομάδες του BCL, που τώρα είναι καλύτερο από το Eurocup κι αυτό αντανακλά και στο ελληνικό μπάσκετ».