ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

26 February, 2024 - 20:44

Categories: 

Περνάει από χειρουργείο ο Εκόνγκ

 

Σημαντικές είναι οι εξελίξεις που προκύπτουν στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ.

Καταρχάς, πάρθηκε η απόφαση να περάσει την πόρτα του χειρουργείου ο Τρόοστ-Εκόνγκ. Ο Νιγηριανός στόπερ υποβλήθηκε σε επανέλεγχο, ο οποίος επιβεβαίωσε την αρχική διάγνωση. Συγκεκριμένα, έχει υποστεί θλάση 3ου βαθμού και την Τρίτη (27/2) θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού του, με την απουσία του να υπολογίζεται περίπου στους τρεις μήνες.

Επίσης, το παιχνίδι του Αγρινίου με τον Παναιτωλικό (1-3, 25/2) άφησε πρόβλημα στον Σάστρε, ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα στην πρόσθια επιφάνεια του αριστερού ημιθωράκιου και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Λόγω του σημείου του τραυματισμού, η κατάσταση του Ισπανού μπακ θα εκτιμάται καθημερινά. Σε ό, τι αφορά τον Κοτάρσκι, ο Κροάτης πορτιέρε παρέμεινε εκτός, καθώς συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ίωση.

Ωστόσο, υπάρχουν και ευχάριστα για τους Θεσσαλονικείς. Και αυτό διότι αφενός ο Τάισον, ο οποίος είχε μείνει εκτός με τους Αγρινιώτες λόγω ενοχλήσεων, προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Μπάμπα έβγαλε μέρος του προγράμματος στο πλαίσιο της επανένταξης μετά τον τραυματισμό του στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ομάδα: