ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 February, 2024 - 17:54

Categories: 

Ράσταβατς: «Μας μένει μία πίκρα στο τέλος…»

 

Σε οδυνηρή εντός έδρας ισοπαλία με 3-3 υποχρεώθηκε ο Αστέρας Τρίπολης από την ψυχωμένη Κηφισιά χάνοντας και τις τελευταίες μαθηματικές του ελπίδες για το κυνήγι της έκτης θέσης

Ο Μίλαν Ράσταβατς μίλησε μετά το παιχνίδι και ανέφερε πως η αμυντική συγκέντρωση δεν ήταν αυτή που έπρεπε και για αυτό δεν νίκησε η ομάδα του.

«Μας μένει μια γλυκόπικρη γεύση στο τέλος, είμαστε ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι φτάσαμε μέχρι εδώ πέρα, το παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις για να μπορέσουμε να μπούμε στα playoffs ωστόσο τα αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια είναι αυτά που μας στοίχισαν. Σε κάθε περίπτωση είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που έχουμε κάνει, από τις εμφανίσεις και τα παιχνίδια που παίξαμε. Μας μένει μια πίκρα στο τέλος αλλά θα προσπαθήσουμε του χρόνου να κάνουμε κάτι καλύτερο» ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε οφείλεται στο ότι δεχθήκαμε τρία γκολ γιατί πράγματι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα γκολ. Ωστόσο, ενώ επιθετικά ενώ αυτά που κάναμε ήταν παραπάνω και από αρκετά για να πετύχουμε και άλλα γκολ, η αμυντική μας συνοχή δυστυχώς, η αμυντική μας συγκέντρωση δεν ήταν αυτή που έπρεπε, δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι σε αυτό το κομμάτι και μας στοίχισε στο τελικό αποτέλεσμα».