ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

8 May, 2024 - 03:21

Categories: 

Ρεάλ - Μπάγερν Μ στο MEGA, θάνατος αθλητικογράφου και... επιδοτήσεις σε περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς!

Την Τετάρτη 8 Mαΐου, στις 22:00, το MEGA θα μεταδώσει την καυτή ρεβάνς της Ρεάλ με την Μπάγερν στη Μαδρίτη. Η παράδοση των μεταξύ τους αναμετρήσεων έχει μείνει στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Μοναδικές συγκινήσεις που φέρνει στις οθόνες μας το MEGA ένα βήμα πριν την πρόκριση στον τελικό του Λονδίνου. Μια μονομαχία που μπορεί να κριθεί ακόμη και στα πέναλτι.

Στην Pre–Game εκπομπή, που ξεκινά στις 21:00, μπαίνουμε στο κλίμα της σπουδαίας αναμέτρησης με όλα τα τελευταία νέα των δύο «μονομάχων».

Τον αγώνα περιγράφει ο Αντώνης Κατσαρός και σχολιάζει ο Κώστας Βερνίκος.

 

Μετά τη λήξη των αγώνων, ακολουθεί η Post–Game εκπομπή με τις καλύτερες φάσεις των ημιτελικών της προηγούμενης ημέρας.

 

 Παράλληλα, η αθλητική ομάδα του MEGA θα μεταφέρει αναλυτικό ρεπορτάζ για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του UEFA Europa Conference League.

 

Η καρδιά της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης, του UEFA Champions League χτυπά αδιάκοπα στο MEGA.

 

Παρουσίαση: Παναγιώτης Περπερίδης, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Αντώνης Καρπετόπουλος

 

Αρχισυνταξία: Δήμος Μπουλούκος

 

 

Επιδοτήσεις σε περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς

Επιδοτήσεις σε περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς συνολικού ύψους 106.640 ευρώ, με απόφαση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Παύλου Μαρινάκη.

Με απόφαση που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», οι εταιρείες Ολυμπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση, Λύχνος Ραδιοτηλεοπτικός Οργανισμός Αχαΐας και Ionian Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις θα λάβουν η καθεμία από 8.432 ευρώ. Η Γνώμη του Πολίτη Ραδιοτηλεοπτική ΑΕ (Gnomi TV) και η Ραδιοτηλεοπτική Κιλκίς (Euro Channel) θα λάβουν από 6.324 ευρώ.

Με το ποσό των 5.332 ευρώ θα επιδοτηθούν οι εταιρείες Ιωάννινα TV, Ελεύθερη Ραδιοφωνία Τηλεόραση Αλεξανδρούπολης (Θράκη ΝΕΤ), Τηλεόραση Μακεδονία Θράκης (Center TV), Δέλτα Τηλεόραση, Τηλεοπτικές Εκδοτικές Εμπορικές Επιχειρήσεις Κέρκυρας, Ίκαρος Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις (Κρήτη TV), Σητεία Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις (Σητεία TV), Κρητική Ραδιοτηλεόραση (Notos TV), Επιχειρηματικός Οργανισμός Διεθνείς Υπηρεσίες (Άλφα Τηλεόραση), Τηλεόραση Δράμας (Star Βορείου Ελλάδος), Θεσσαλική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (TRT).

Τέλος, το ποσό των 2.356 ευρώ θα λάβουν η Ραδιοτηλεοπτικές Διαφημιστικές Εκδοτικές Τουριστικές Επιχειρήσεις Ίριδα (Irida TV) και η Ραδιοτηλεοπτικές Επιχειρήσεις Μυτιλήνης (Aeolos TV).

Tα εν οίκω...

Πέθανε ο αθλητικογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός, Νίκος Τζαντζαράς

 

Ο Νίκος Τζαντζαράς, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών μετά από «μάχη» που έδωσε εδώ και 1,5 χρόνο με τον καρκίνο. Είχε εργαστεί σε σταθμούς της Θεσσαλονίκης, όπως το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5, το Metropolis 95.5, ο Libero 107.4, ο Arena 89.4, o City of Primo 106.1 κ.ά., αλλά και της Αθήνας όπως ο Σπορ FM 94.6, ενώ είχε «θητεύσει» σε πολλές εφημερίδες (Αθλητική Μακεδονίας-Θράκης, Metrosport, Sportday κ.ά.), site (Fatgames.gr, Gazzetta.gr, SDNA.gr κ.ά.) και κανάλια (Alpha, Ωμέγα Τηλεόραση κ.ά.).

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Μία που το γράψαμε και μία που έγινε πράξη! Ο λόγος για την ΕΡΤ, που τελικά απέκτησε τα δικαιώματα των meeting στίβου Diamond League. Πρeμιέρα των μεταδόσεων την ερχόμενη Παρασκευή 11/5/24, στο ΕRTSPORTS, στις 21.00, από την Ντόχα...

-Η ΕΡΤ θα έχει επαφές με την NOVA για την μαγνητοσκοπημένη μετάδοση των αγώνων  μπάσκετ του Final - 4 από το Βερολίνο, ειδικά μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού ή και του Ολυμπιακού...

-Δεν έχει έρθει σε συμφωνία η ΕΡΤ με την Cosmote TV, για την παράλληλη ζωντανή μετάδοση των τελικών του Europa League και του UEFA Conference League. Eιδικά αν προκριθεί ο Ολυμπιακός, πιθανή συμφωνία θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον...

-Σε αντίθεση με τα πρώτα δύο ματς στην Βαρκελώνη. για το τρίτο ματς ο Ολυμπιακός δεν πήρε δημοσιογράφους των ΜΜΕ στο τσἀρτερ της ομάδας...

-Αρθογραφία στην αθλητική ιστοσελίδα Gazzetta.gr ξεκίνησε ο δημοσιογράφος Ανδρέας Δημάτος, ο οποίος είναι μέλος και του Γραφείου Επικοινωνίας της UEFA...

-Tο επόμενο δημοσιογραφικό τους βήμα αναζητούν ο Γιάννης Καραλής και ο Νικόλας Βασιλαράς, πρόσφατα αποχωρήσαντες από την διεύθυνση Επικοινωνιας των ΠΑΕ ΑΕΚ και Παναθηναϊκού...

-Προς τον Σεπτέμβριο προσανατολίζεται να εκδώσει την νέα "Ελευθεροτυπία΄ ο Βαγγέλης Μαρινάκης...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com