ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

3 April, 2024 - 23:49

Categories: 

Σβαμπ: «Θα παλέψουμε για το πρωτάθλημα»

 

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ανέβηκε μετά το πέρας της 3ης αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League ο ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με ανατροπή 3-1 της Λαμίας στην Τούμπα.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής του «δικεφάλου του βορρά» με δύο τέρματα, Στέφαν Σβαμπ, μίλησε στην κάμερα της Nova για τους φετινούς στόχους της ομάδας σε πρωτάθλημα και Conference League, αλλά και για το δικό του μέλλον, τονίζοντας πως θέλει να παραμείνει και του χρόνου στον σύλλογο!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στέφαν Σβαμπ:

Για το πως νιώθει μετά τα δύο γκολ που πέτυχε: «Είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνω δύο γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα, κάτι το οποίο είναι πολύ ευχάριστο για κάθε παίκτη. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι, ότι αυτά τα γκολ βοήθησαν την ομάδα να κερδίσει το παιχνίδι. Μπήκα στο γήπεδο με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση σήμερα, αλλά χρειάζεσαι και τύχη σε τέτοιες καταστάσεις, γιατί στο πρώτο σουτ που έκανα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Σήμερα μου πήγε πολύ καλά το παιχνίδι και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, αλλά πιο πολύ για τους τρεις βαθμούς που κέρδισε η ομάδα».

Για το αν μπήκε στον πειρασμό να δώσει το πέναλτι στον Σαμάτα: «Ισως να το άξιζε το γκολ ο Σαμάτα, διότι στο προηγούμενο παιχνίδι ήταν λίγο άτυχος. Πριν εκτελέσει το πέναλτι τον ρώτησα αν θέλει να το εκτελέσει εκείνος, αλλά μου απάντησε αρνητικά, λέγοντας πως είμαι ”καυτός”. Είναι σημαντικός παίκτης, είναι αυτός που μου δίνει τις ασιστ και είμαι χαρούμενος που τον έχουμε στην ομάδα και επαναλαμβάνω πως άξιζε να πετύχει κάποιο τέρμα».

Για το αν ήταν απαραίτητο το ροτέισον στο πρώτο ημίχρονο: «Αρχικά ξέραμε πως θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί κάναμε μια μεγάλη νίκη την Κυριακή και σήμερα μπορούσαμε να χάσουμε τα πάντα. Είναι δύσκολη η διαδικασία των Play Off, πρέπει να είσαι διαρκώς πολύ συγκεντρωμένος, όλοι οι αντίπαλοι σου περιμένουν να χάσεις βαθμούς, οπότε δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Μετά από ένα τόσο απαιτητικό ματς όπως ήταν απέναντι στον Παναθηναϊκό, ήταν δεδομένο πως η ομάδα σήμερα χρειαζόταν φρεσκάρισμα. Ο προπονητής γνωρίζει καλά, ποιοι παίκτες πρέπει να αγωνίζονται σε κάθε παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο, υπήρξαν κάποιες λεπτομέρειες, που δεν μας άφησαν να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Μετά ήρθαν οι παίκτες από τον πάγκο που βοήθησαν πάρα πολύ την ομάδα και ευτυχώς με τις πέντε αλλαγές οι οποίες λειτουργούν σαν όπλο για τις ομάδες που έχουν βάθος. Τελικά, σήμερα έγινε μια πολύ καλή διαχείριση που έφερε και το τελικό νικηφόρο αποτέλεσμα».

 

Ομάδα: