ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

10 March, 2024 - 20:40

Categories: 

Σεγούρα: «Σημαντική νίκη επί του ΠΑΟΚ»

Πανευτυχής και απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα του Κολοσσού Ρόδου στη νίκη 95-79 επί του ΠΑΟΚ, ήταν ο Κούρο Σεγούρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κούρο Σεγούρα:

«Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το ματς από την αρχή, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα, με καλούς παίκτες σε κάθε θέση. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό και να χτυπήσουμε τις αδυναμίες τους. Το ματς ήταν κλειστό, αλλά στο τρίτο δεκάλεπτο βρήκαμε τρόπο μέσα από τους αιφνιδιασμούς και τα ριμπάουντ να πάρουμε διαφορά και την ελέγξαμε πολύ καλά.

Ήταν σημαντική νίκη, καθώς πήραμε και την ισοβαθμία, η οποία μπορεί να είναι σημαντικής το μέλλον. Οι φίλαθλοί μας, όπως πάντα, ήταν εκπληκτικοί. Μας έδωσαν ώθηση σε κρίσιμα σημεία του ματς, οπότε θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Εμείς θα συνεχίσουμε τη δουλειά για το επόμενο ματς».