ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 March, 2024 - 17:53

Categories: 

Σε ένα ποσό 12,5 εκατ ευρώ ελπίζει ο Ταβάρες από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ

Τις υπέρογκες οικονομικές απολαβές που ελπίζει ο Έντι Ταβάρες να έχει στο νέο του συμβόλαιο αναφέρεται ένα δημοσίευμα του basketnews. Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται σε παίκτες της Ευρωλίγκας που ενδεχομένως να συνεχίσουν την νέα χρονιά στο NBA, ανάμεσα στους οποίους και ο Κέντρικ Ναν, και επισημαίνει το πώς έχει η κατάσταση για τον θηριώδη σέντερ.

Αφού αναφέρει λοιπόν τα γνωστά, δηλαδή, ότι το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης λήγει το καλοκαίρι και πως ο Ταβάρες μέχρι τώρα δεν έχει αποδεχθεί τις προτάσεις που του έχουν γίνει καθώς δεν το ικανοποιεί το οικονομικό επισημαίνει ότι τα «θέλω» του για να βάλει την υπογραφή του σε ένα συμβόλαιο είναι αρκετά μεγάλες.

Πόσες; Εκτιμάται όπως αναφέρει το δημοσίευμα ότι ο Ταβάρες θέλει ένα ποσό το οποίο θα αγγίζει τα 12,5 εκατομμύρια δολάρια, ενώ επισημαίνει ότι εκτός του ΝΒΑ φυσικά και έχει και άλλες ομάδες που τον θέλουν από την Ευρωλίγκα, χωρίς ωστόσο να τονίζεται εάν αυτές μπορούν να φτάσουν στην προσφορά του στο επίπεδο του συμβολαίου που θέλει ο Ταβάρες.