ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 March, 2024 - 00:05

Categories: 

Σλούκας: «Χρειαζόμαστε ένα κλικ, ώστε να γίνουμε πρωταθληματική ομάδα!»

Σε... τροχιά τετράδας παρέμεινε ο Παναθηναϊκός AKTOR, ο οποίος πατώντας «γκάζι» στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε με άνεση της Βιλερμπάν (85-67) στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Κώστας Σλούκας, αναφέρθηκε στο αν νιώθει ηγέτης των «πρασίνων», ενώ, στάθηκε και στην εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι Εργκίν Αταμάν και οι συμπαίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα:

Για το γεγονός πως ο Γκραντ έκανε ρεκόρ καριέρας ενώ εκείνος ξεπέρασε τους 3.500 πόντους στην Ευρωλίγκα: «Αρχικά να πω στον Γκραντ συγχαρητήρια. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και το αξίζει, δουλεύει καθημερινά. Για μένα προσπαθώ τα 15 χρόνια που παίζω στο ψηλότερο επίπεδο να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Ελπίζω να πετύχουμε τον στόχο μας με τον κόσμο στο πλευρό μας».

Για το αν νιώθει αυτό που έλεγε ο κόσμος ότι η ομάδα είναι άλλη χωρίς τον ίδιο και άλλη με αυτόν: «Είμαι χαρούμενος για αυτό αν το λένε. Κοιτάω να κάνω ότι και τα προηγούμενα χρόνια. Ο προπονητής με εμπιστεύεται, οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται. Και εγώ προσπαθώ να δίνω το 100% σε κάθε παιχνίδι».

Για τον αν νιώθει ηγέτης του Παναθηναϊκού: «Πρώτα απ' ολα είμαι ο μεγαλύτερος, πρέπει να το σημειώσω αυτό. Όπως είπα και πριν οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται, έχω πάει πολλές φορές μέχρι το τέλος του δρόμου, στο Final-4. Χρειαζόμαστε ένα μικρό κλικ ώστε από μια καλή ομάδα, να γίνουμε πρωταθληματική ομάδα».

 

Ομάδα: