ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 February, 2024 - 22:58

Categories: 

Τα … χρειάστηκε ο Ολυμπιακός κόντρα στο αξιόμαχο Μαρούσι

Δυσκολεύτηκε πάρα πολύ στην εντός έδρας αναμέτρησή του με το Μαρούσι για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 93-87 ο Ολυμπιακός!

Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν άκρως ανταγωνιστικοί τιμωρώντας την αμυντική νωχελικότητα των γηπεδούχων, είχαν το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου και επέστρεψαν από το -16 (72-56) στην τέταρτη περίοδο, πριν οι «ερυθρόλευκοι» βρουν τις λύσεις στο φινάλε, παίρνοντας το ροζ φύλλο αγώνα και βελτιώνοντας το ρεκόρ τους σε 16-2, πριν ριχτούν στη μάχη του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας. Από την άλλη, το Μαρούσι έπεσε στο 5-13 και θα συνεχίσει τη μάχη για του για την παραμονή.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Γουίλιαμς-Γκος (16π), Πετρούσεφ (15π), Μήτρου-Λονγκ (13π) και Λαρεντζάκης (13π), ενώ για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν Χιλ (25π), Ραντούλιτσα (16π, 7 ριμπ) και Γιαννόπουλος (14π).

Ομάδα: